Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

Γράφει ¨Πανδίων Αρκαδικός


  • Πλησιάζοντας στην ώρα της ψηφοφορίας, επιστρατεύουν κάθε λογής επιχειρήματα για να περιγράψουν την ...
    "καταστροφή" που θα μας βρεί αν δεν περάσει σήμερα το προδοτικό μνημόνιο..
    .

    Ξεσκεπάζονται έτσι σιγά-σιγά και οι τελευταίοι "σημαιοφόροι" του ξεπουλημένου στρατού των δωσίλογων που θέλουν να παραδώσουν την χώρα και τον λαό μας στις ορέξεις των ντόπιων και διεθνών τοκογλύφων.

    Βλέποντας τους χθες να απευθύνονται στα κομματικά τους ..."γίδια" αλλά και σε όσους βουλευτές είχαν διαφορετική άποψη, μπορούσες μόνο να ανατριχιάσεις. Φωνές, απειλές και ύφος που θύμιζε τον αλήστου μνήμης δικτάτορα.

    Οι πράκτορες Παπαδήμος, Σαμαράς, Καρατζαφύρερ, Beni-ζέλος, Lover-δος, Παπακωνσταντίνου και ο γνωστός ..."λεφτά υπάρχουν" είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

    Σήμερα θα μάθουμε και τους υπόλοιπους.
    Αύριο δεν θα πρέπει να έχουν που να κρυφτούν.


    v.s "Όταν ο αείμνηστος Πρόεδρος Τάσσος Παπαδόπουλος στήριζε με σθένος την άρνηση του να υποταχθεί στο ύπουλο σχέδιο Ανάν που θα διέλυε την Κύπρο, οι ίδιοι σημερινοί προδότες, κινδυνολογούσαν ότι σε πολύ λίγο χρόνο το νησί ...δεν θα υπήρχε. Αυτός, σχεδόν μόνος ανάμεσα σε πολλούς ...νενέκους Έλληνες πολιτικούς, όρθωσε το μικρό του ανάστημα και κατάφερε να διαψεύσει τους αχρείους. Μπροστάρης και πρωτεργάτης των οποίων ήταν ο δωσίλογος ...λεφτά υπάρχουν.''

Bottom Ad [Post Page]