Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

Στο επίκεντρο της διεθνούς επικαιρότητας η Ελλάδα
Στην ελληνική Βουλή είναι «καρφωμένα» τα βλέμματα όλων των διεθνών μέσων ενημέρωσης ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας για το νέο μνημόνιο που περιλαμβάνει η νέα δανειακή σύμβαση. Τα ξένα ΜΜΕ μεταδίδουν όλες τις εξελίξεις.

Στην Ελλάδα και το ελληνικό Κοινοβούλιο, όπου το βράδυ της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία στη Βουλή για το νέο μνημόνιο που αποτελεί προϋπόθεση για τη νέα δανειακή σύμβαση, είναι στραμμένη η προσοχή όλων των διεθνών μέσων ενημέρωσης, καθώς το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις παγκοσμίως είναι τεράστιο.

Στη χώρα μας έχει στραφεί και η προσοχή των αυστραλιανών μέσων ενημέρωσης που μεταδίδουν συνεχώς και με λεπτομέρειες τις τελευταίες εξελίξεις. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο διάγγελμα του  πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου που προειδοποιεί ότι θα είναι «καταστροφικό» για τη χώρα αν δεν ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση.

Στα ρεπορτάζ τονίζεται εμφατικά πως πολλοί Έλληνες δεν δείχνουν να κατανοούν ή να νοιάζονται για τις οδυνηρές συνέπειες μιας άτακτης χρεοκοπίας και ο θυμός τους παρασέρνει βουλευτές και υπουργούς που λένε ότι θα καταψηφίσουν την σύμβαση.

Το ενδιαφέρον των αυστραλιανών ΜΜΕ είναι μεγάλο και ήδη προγραμματίζουν να έχουν ειδικές εκπομπές και ζωντανές συνδέσεις με την Αθήνα, τη Δευτέρα πρωί (ώρα Αυστραλίας) για να καλύψουν την ψηφοφορία στην ελληνική Βουλή αλλά και τις αντιδράσεις των πολιτών στην Ελλάδα και των ομογενών στην Αυστραλία.



tags : msn ,ant1, news

Bottom Ad [Post Page]