Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]




 Πληροφορίες από την Κωνσταντινούπολη κάνουν λόγο για συνέχεια στις υποθέσεις κατασκοπείας και τα γεγονότα της Χίου ήταν μόνο η αρχή...





Τα δεδομένα στην Τουρκία είναι οι κρίσεις στις ένοπλες δυνάμεις που έγιναν, το δημοψήφισμα και ο «φόβος» της Αιγύπτου για ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό και η εν αναμονή απόφαση του Δικαστηρίου για την υπόθεση Εργκενεκόν.

Αρκετά σαν θέματα και αρκούντος σοβαρά.

Αναλύσεις και δεδομένα ετών έχουν αποδείξει, ότι το εσωτερικό της πρόβλημα η γείτονα πάντα το κάνει εξωτερικό. Και αυτό σημαίνει απλά, άλλη μία κρίση στις σχέσεις με την Ελλάδα.
 
Πως;
 
Η απάντηση έχει σχέση με τα όπλα στην Χίο αλλά και την σύλληψη του Γερμανού υπηκόου, ο οποίος επί σειρά ετών ενεργούσε κατασκοπεία υπέρ της Τουρκίας. Βεβαίως για το επεισόδιο αυτό δεν ενημερωθήκαμε, αν πάλι … τηλεφώνησε ο Ερντογκάν στον Σαμαρά και τι είπαν!
 
Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για επικείμενες συλλήψεις ατόμων, τα οποία … «ενεργούν κατασκοπεία» υπέρ της χώρας μας, ώστε η ζυγαριά να δείχνει το ίδιο τουλάχιστον, εν όψει μάλιστα και της επισκέψεως του πρωθυπουργού στην Ουάσιγκτον. Αν βάλουμε στο κάδρο και την Ρωσία, η οποία τηρεί στάση σοβαρής αναμονής, η συνέχεια θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα.



Οι αρμόδιες Ελληνικές Αρχές είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο;



Γράφει η Θάλεια Χούντα





Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]