Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

Κωνσταντοπούλου: «Τρομοκρατία ήταν η μνημονιακή διακυβέρνηση της χώρας»«Η μνημονιακή διακυβέρνηση υπήρξε εξόχως τρομοκρατική και καταστροφική για τη χώρα», είπε κατά την τοποθέτησή της από το βήμα η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, δίνοντας τη δική της απάντηση στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για τις διατάξεις του νομοσχεδίου...

 Γράφει ο Παναγιώτης Τζαννετάτος 

Στην ομιλία της – που έγινε υπό την προγενέστερη ιδιότητά της (εκείνη της τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ)- και ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η Πρόεδρος ήταν καταιγιστική ως προς την υπεράσπιση όχι μόνο του νομοσχεδίου αλλά της κυβερνητικής πολιτικής. Έδωσε μάλιστα τον ορισμό της τρομοκρατίας, λέγοντας πως πρόκειται για ενέργεια που διαπράττεται με τρόπο που βλάπτει μια χώρα και σκοπό να εκφοβίσει σοβαρά ένα πληθυσμό για να εκτελέσει μια πράξη.

«Είναι πολύ μεγάλη η ευθύνη της κυβέρνησης να εμψυχώσει την κοινωνία, να κρατήσει ζωντανή την διεκδικητικότητα να ενθαρρύνουν τους πολίτες που δε φοβούνται και δεν υποκύπτουν και δεν καταπίνουν αμάσητη την παραποιητική της πραγματικότητας προπαγάνδα που κάποιοι προσπαθούν να την ταΐσουν είτε από τη Βουλή είτε από τα μίντια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, απένειμε τα εύσημα στον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Παρασκευόπουλο για το ότι, όπως είπε, συμφωνεί μαζί της, τόσο για την υπεράσπιση των θυμάτων του Διστόμου, όσο και στην αντίληψη πως η Βουλή θα πρέπει να λειτουργεί με 300 βουλευτές.

Επιτέθηκε δε στη ΝΔ και στις αιτιάσεις των κοινοβουλευτικών της εκπροσώπων, υπερασπιζόμενη την αντίληψή της περί του ρατσιστικού περιεχομένου της έννοιας του «λαθρομετανάστη», ενώ άφησε αιχμές κατά του κ. Βορίδη (χωρίς να τον κατονομάσει) για την υποστήριξή του στην επαναφορά της θανατικής ποινής.

Επιπλέον η Πρόεδρος κατέθεσε στα πρακτικά τη λεγόμενη «μαύρη βίβλο της ντροπής», ένα ανθολόγιο βαρύτατων αδικημάτων, όπως είπε, μεταξύ των οποίων και της Siemens.

 «Όπως επίσης τα οικονομικά αδικήματα τραπεζών που δανειοδότησαν παρανόμως κόμματα αλλά και διοικητών δημοσίων επιχειρήσεων που στη συνέχεια απόλαυσαν ασυλία», συμπλήρωσε.




https://www.facebook.com/Anexartitos.Ta.Nea
Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  
 el34

 






 


Δημοσίευση σχολίου
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.
. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]