Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


Φωτογραφία για Πρόγνωση καιρού: Ζέστη, βροχές και σκόνη από την Αφρική την Κυριακή Συννεφιασμένος αναμένεται ο καιρός την Κυριακή (24/05/2015) στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία οι καιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά της αφρικανικής σκόνης...




Στην Αττική ο καιρός γενικά αίθριος με παροδικές αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Από το μεσημέρι τοπικοί όμβροι ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


Πρόβλεψη Τριημέρου


Σε μικρή άνοδο η θερμοκρασία

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.



 

Κυριακή 

Καιρός
Στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα θα αυξηθούν και στα βόρεια ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος.
Άνεμοι
Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα νότια πελάγη 6μποφόρ.
Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Δευτέρα 

Καιρός
Στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα αυξηθούν πρόσκαιρα και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος.
Άνεμοι
Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα νότια πελάγη 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τρίτη 

Καιρός
Στην κεντρική και βόρεια χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στη νότια χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κατά κανόνα ασθενείς. Ευνοείται η μεταφορά αφρικάνικης σκόνης κυρίως στα νότια τμήματα.
Άνεμοι
Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά και νότια ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια 6 με 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.


https://www.facebook.com/Anexartitos.Ta.NeaΑν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  


 el34

 





 
Δημοσίευση σχολίου
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.
. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]