Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, 17,5 εκατομμύρια άνθρωποι εκτιμάται ότι έχασαν τη ζωή τους λόγω καρδιαγγειακών επιπλοκών το 2012 και παρά το γεγονός ότι τα καρδιαγγειακά νοσήματα είναι τόσο συνηθισμένα, συχνά είναι δύσκολο να αναγνωριστούν τα σχετικά προειδοποιητικά συμπτώματα...


Επιστήμονες μάλιστα αναφέρουν ότι υπάρχουν και κάποια παράδοξα σημάδια που μπορεί να φανερώνουν προβλήματα με την καρδιά.


Δείτε τρία από αυτά :


1. Ρυτίδες στους λοβούς των αυτιών

Οι διαγώνιες πτυχώσεις στους λοβούς των αφτιών μπορεί να αποτελούν ένδειξη ότι η καρδιά δεν λειτουργεί σωστά, δείχνει μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια. Το σύμπτωμα συνδέεται κυρίως με απόφραξη στις αρτηρίες.

2. Κακοσμία στόματος

Σύμφωνα με μελέτη οι περιοδοντικές παθήσεις, σύμπτωμα των οποίων είναι η κακοσμία του στόματος, προωθούν την εκδήλωση φλεγμονής. Η φλεγμονή με τη σειρά της συμβάλλει στην εκδήλωση εγκεφαλικού επεισοδίου και καρδιοπάθειας.

3. Ζαλάδα από την αλλαγή θέσης

Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό σύμπτωμα της ορθοστατικής υπότασης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ενόχληση διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα, εάν όμως επιμένει για μερικά λεπτά μπορεί να υποδεικνύει διαταραχή στην κυκλοφορία του αίματος, σύμφωνα με μελέτη. Τα άτομα που εκδηλώνουν αυτό το είδος ζαλάδας εκτιμάται ότι έχουν 54% περισσότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν αργότερα καρδιακή ανεπάρκεια.








Πηγή: ..- Posted by Anexartitos.Ta.Nea 



Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here 

 
 Δημοσίευση σχολίου  
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.
. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]