Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

 
Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει ένας Ηρακλειώτης που δεν το χωράει ο νους μας.

Οδηγός ΑμΕΑ πάρκαρε στην δική του θέση και αστυνομικός του αφαίρεσε τις πινακίδες μην βλέποντας ότι ήταν η δική του θέση στάθμευσης...


Ο αδερφός του οδηγού προχώρησε σε αυτήν την καταγγελία μέσω των social media και ήδη έγινε viral!


Η δημοσίευση του αδερφού:

«Το βράδυ του Σαββάτου κατά την 1.30, η Αστυνομία αφαίρεσε από το αναπηρικό αμάξι του αδερφού μου τις πινακίδες γιατί, λέει, ήταν σταματημένο παράνομα σε θέση αναπήρων. Όμως η θέση που το αυτοκίνητο είχε παρκάρει, ήταν δική του. Με κίτρινο περίγραμμα, μια ταμπέλα με αναπηρικό σήμα και τον αριθμό του αυτοκινήτου καθώς και ένα καβαλέτο με την ίδια ταμπέλα. Εδώ έρχομαι να αναρωτηθώ:
Ο Αστυνομικός αυτός κάτω από ποια επήρεια έκανε την συγκεκριμένη πράξη; Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να μην έλεγξε πριν αφαιρέσει τις πινακίδες και κόψει την κλήση. Ήταν βράδυ Σαββάτου, οπότε το αμάξι ακινητοποιήθηκε από την Κυριακή».
«Την Δευτέρα ο αδερφός μου επικοινώνησε με την τροχαία και προσπάθησε να τους εξηγήσει για να του φέρουν πίσω τις πινακίδες. Τον ανάγκασαν να βρει άλλο αμάξι και να μεταβεί στα γραφεία τους, έξω από το Ηράκλειο όπου έπρεπε να κάνει αίτηση για να ακυρωθεί η κλήση. Δηλαδή δεν έφτανε που έκαναν το λάθος, δεν είχαν την στοιχειώδη ευθιξία απέναντι σε έναν άνθρωπο με κινητικά προβλήματα ώστε να μην τον ταλαιπωρούν μιας και ήταν αποκλειστικά δική τους βλακεία και που κανονικά θα έπρεπε να του πάνε στο σπίτι τις πινακίδες και να τις βιδώσουν»!

Είναι πραγματικά αδιανόητο να καταλάβουμε πως δεν είδε ολόκληρη την πινακίδα ο αστυνομικός που έκοψε την κλήση. Ίσως ήθελε απελπισμένα να γράψει κάποιον, ίσως ήταν τόσο κουρασμένος που λειτουργούσε εντελώς μηχανικά. 

 Όπως κι αν έχει όμως η κατάσταση, αυτά τα περιστατικά μας βάζουν σε σκέψεις όσον αφορά το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης που θα έπρεπε να μας προκαλεί η αστυνομία.


https://www.facebook.com/Anexsartitos/
✉️ Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις περισσότερα άρθρα σαν αυτό στο email σου!


Κάντε μας like στο facebook  




 Πηγή:  
/www.in.gr/2018/10/30,  https://www.parapolitikakritis.gr/irakleio  Posted by Anexartitos.Ta.Neα



Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 
 Δημοσίευση σχολίου  
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.


. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]