Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

 
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Δυτική, Κεντρική και Νότια Ελλάδα, με πιθανότητα για τοπικά έντονα φαινόμενα κυρίως στο Ιόνιο, περιμένουμε αύριο Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018...




Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα βροχών κυρίως στην Κρήτη. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 22 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 26, στην Ήπειρο από 15 έως 26 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 27 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 17 έως 26 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 28 βαθμούς Κελσίου.


Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις, σταδιακά στα νοτιότερα πελάγη θα στραφούν σε ανατολικούς και κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ενισχυθούν σε μέτριους και τοπικά ισχυρούς 6 μποφόρ. 






Στο Ιόνιοι οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ με σταδιακή ενίσχυση στα νότια πελάγη σε ισχυρούς 6 μποφόρ. Σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων θα επικρατήσουν στα νοτιότερα τμήματα της Πελοποννήσου και στη θάλασσα των Κυθήρων.




Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με παροδικές βροχές και πιθανόν στα δυτικά τμήματα του νομού πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 4 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς.



Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικά αυξημένες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα βροχής το βράδυ . Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς.


















https://www.facebook.com/Anexsartitos/
✉️ Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις περισσότερα άρθρα σαν αυτό στο email σου!


Κάντε μας like στο facebook  




 Πηγή:  meteo.gr   Posted by Anexartitos.Ta.Neα



Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 
 Δημοσίευση σχολίου  
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.


. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]