Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

 
Ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με το δημοσίευμα, συναντήθηκε πρόσφατα με προσωπικότητες της ιταλικής πολιτικής για να δικαιολογήσει την απραξία της Ελλάδας στη διαμάχη της Ρώμης με τις Βρυξέλλες για τον ιταλικό προϋπολογισμό...



 «Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, επειδή είμαι ο πρώτος που θα κινούσα υποψίες», φέρεται να είπε στους Ιταλούς αξιωματούχους.



«Αν σκέφτεστε να αποχωρήσετε από το ευρώ, τότε... καλή τύχη», ειδεμή, «καλύτερα να κάνετε σήμερα αυτά που έτσι και αλλιώς θα κάνετε αργότερα, προτού πριν γίνουν χειρότερα τα πράγματα». Αυτή φέρεται πως ήταν η συμβουλή του Έλληνα πρωθυπουργού προς Ιταλούς αξιωματούχους με τους οποίους συναντήθηκε πρόσφατα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere della Serra».

Ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με το δημοσίευμα, συναντήθηκε πρόσφατα με προσωπικότητες της ιταλικής πολιτικής για να δικαιολογήσει την απραξία της Ελλάδας στη διαμάχη της Ρώμης με τις Βρυξέλλες για τον ιταλικό προϋπολογισμό. «Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, επειδή είμαι ο πρώτος που θα κινούσα υποψίες», φέρεται να είπε στους Ιταλούς αξιωματούχους.

Με την εμπειρία της Ελλάδας ωστόσο από το 2015, ο Έλληνας πρωθυπουργός προσπάθησε να επαναφέρει τους Ιταλούς στην πραγματικότητα, εξηγώντας τους ότι ίσως είναι καλύτερα να σταματήσουν προτού η κατάσταση χειροτερέψει.

Στην περίπτωση που οι Ιταλοί επιλέξουν τον δρόμο εκτός της ευρωζώνης, ο κ. Τσίπρας τους ευχήθηκε «καλή τύχη», σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας.



https://www.facebook.com/Anexsartitos/
✉️ Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις περισσότερα άρθρα σαν αυτό στο email σου!


Κάντε μας like στο facebook  




 Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/story/1417655
    Posted by Anexartitos.Ta.Neα



Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 
 Δημοσίευση σχολίου  
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]