Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

 
Διπλό μήνυμα τόσο προς την κυβέρνηση, όσο και προς την Τουρκία, έστειλε ο υπ. Αμυνας Πάνος Καμμένος από την Κύπρο, όπου βρέθηκε προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με τα στελέχη της ΕΛΔΥΚ...




Ο κ. Καμμένος εξέφρασε αρχικά την πεποίθηση ότι «αφήσαμε μία εποχή οικονομικής κρίσης και περνάμε σε μία περίοδο μεγάλης ασφάλειας», χάρις στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων «που άντεξε την επίθεση που δέχτηκε όλη η Ελλάδα, όλο το Έθνος, από την πλευρά των δανειστών».
  «Αντέξατε, κρατήσατε ψηλά την αποτρεπτική δύναμη της πατρίδας μας και παράλληλα καταφέρατε η Ελλάδα, από μέρος του προβλήματος της ευρύτερης περιοχής να δημιουργήσει άξονα σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή», πρόσθεσε.



Για το φυσικό αέριο

Αναφερόμενος στο θέμα της εκμετάλλευσης του φυσικού αερίου της από την Κύπρο και την ένταση που υπάρχει με την Τουρκία, σχολίασε ότι «δεν είναι τυχαίο ότι δεν είχε μόνο τη μόνιμη συνοδεία της Ελλάδος, δηλαδή την ΕΛΔΥΚ και το Πολεμικό μας Ναυτικό, αλλά ήρθαν και οι συμμαχικές δυνάμεις για να στείλουν ένα μήνυμα “να αφήσουν ήσυχη την Κύπρο να προχωρήσει στην εξόρυξη του φυσικού της πλούτου”. Αυτό θα γίνει και στην Ελλάδα», επισήμανε.

 
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επανέλαβε ότι «η Ελλάδα είναι μία χώρα ειρηνική, εμείς δεν επιθυμούμε τον πόλεμο, κάνουμε τα πάντα για να έχουμε την ειρήνη, αλλά στέλνουμε και ένα μήνυμα απόλυτα σαφές προς τους πάντες: όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία, την εδαφική μας ακεραιότητα και το διεθνές δίκαιο θα τον τσακίσουμε, θα τον συντρίψουμε. Αυτό δεν είναι απειλή προς κανέναν, δεν είναι λεονταρισμός, είναι η άσκηση της εθνικής μας κυριαρχίας, του δικαίου», υπενθύμισε.

"Ίσως είναι η τελευταία φορά που έρχομαι ως υπουργός στην Κύπρο"


https://www.facebook.com/Anexsartitos/
✉️ Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις περισσότερα άρθρα σαν αυτό στο email σου!


Κάντε μας like στο facebook  


πηγή:    http://greeknation.blogspot.com/2018/12    Posted by Anexartitos.Ta.Neα



Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 
 Δημοσίευση σχολίου  
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]