Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

 
Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Στην καριέρα του αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό μέσα από ρόλους που ερμήνευσε στην τηλεόραση, αλλά και σε κινηματογράφο και θέατρο...


Ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία σε ηλικία 56 ετών, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης.

Ο ηθοποιός που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο «Σπηλιοπούλειο» δίνοντας μάχη με τον καρκίνο, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Την είδηση του θανάτου του Κώστα Ευριπιώτη έκανε γνωστή η ηθοποιός Καίτη Φίνου με μήνυμά της στο Facebook. «Κώστα. Πόσο λίγα τα λόγια. Καλό ταξίδι», είχε γράψει.






Γεννημένος στην Αθήνα το 1963, ο Κώστας Ευριπιώτης έγινε επαγγελματίας ηθοποιός το 1981 και σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του εμφανίστηκε σε τηλεόραση, κινηματογράφο και θέατρο. Ήταν απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης».

Έγινε ευρύτερα γνωστός και αγαπήθηκε ιδιαίτερα κυρίως μέσα από τους ρόλους του σε τηλεοπτικά σίριαλ όπως στο «Της Ελλάδος τα Παιδιά» που ερμήνευε τον σμηνίτη Γεώργιο Βλάχο.





Ωστόσο, είχε εμφανιστεί σε δεκάδες τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές όπως «Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία», «Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του», «Οι επικίνδυνοι» (μια διαμαρτυρία), «Μπαμ μπαμπάς και μπέμπα», «Μια γυναικάρα στα μπουζούκια», «Μπίζνες στα βαλκάνια», «SafeSex», «Εργαζόμενη γυναίκα», «Σεσουάρ για δολοφόνους», «'Αντρες έτοιμοι για όλα», «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο1», «'Αντρες έτοιμοι για όλα», «Οι πράσινες, οι κόκκινες, οι θαλασσιές οι τσούχτρες», «Έλα να… γυμνωθούμε ντάρλινγκ», «Οι γαμπροί της Ευτυχίας», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός», «Μαζί τα φάγαμε» και άλλα.




Η περιπέτεια της υγείας του

Η περιπέτεια της υγείας του Κώστα Ευριπιώτη, ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και ενώ ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης».

Νοσηλευόταν για μεγάλο διάστημα, γεγονός που είχε προκαλέσει τη συγκίνηση του κόσμου.

Η οικογένεια του ηθοποιού είχε αναρτήσει το Μεγάλο Σάββατο στη σελίδα του Κώστα Ευριπιώτη στο Facebook μήνυμα στο οποίο ευχαριστούσαν όλους τους φίλους που στέλνουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.

Η ίδια σελίδα έχει «πλημμυρίσει» σήμερα με μηνύματα θλίψης για την απώλεια του Κώστα Ευριπιώτη, αλλά και αποχαιρετισμού. «Συλλυπητήρια, καλό παράδεισο», γράφουν πολλοί χρήστες, ενώ άλλοι εύχονται «Καλή δύναμη στην οικογένεια».






https://www.facebook.com/Anexsartitos/
✉️ Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις περισσότερα άρθρα σαν αυτό στο email σου!


✉️ Κάντε μας like στο facebook  




 Πηγή:    sputniknews.gr     
  Posted by Anexartitos.Ta.Neα



Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 
 Δημοσίευση σχολίου  
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.


. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]