Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

 
Ο Αμερικανός κολοσσός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter, «μπλόκαρε» ανεξήγητα το λογαριασμό της Rossotrudnichestvoμ εξαιτίας ενός tweet...


Η Ρωσία γιόρτασε την Ημέρα του Συντάγματος την Πέμπτη, με την αργία να είναι αφιερωμένη στο Σύνταγμα που θεσπίστηκε τον Δεκέμβριο του 1993.

Ο αμερικανός κολοσσός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter, «μπλόκαρε» ανεξήγητα το λογαριασμό της Rossotrudnichestvo, ρωσικής ομοσπονδιακής κυβερνητικής υπηρεσίας,  υπεύθυνης για τη διαχείριση της πολιτικής βοήθειας από το εξωτερικό και των πολιτιστικών ανταλλαγών, για ένα tweet στο οποίο συγχαίρει τους followers της για την Ημέρα του Συντάγματος, σύμφωνα με όσα δηλώνει το γραφείο τύπου.

Επίσης, όπως αναφέρει , τα tweets έχουν σωθεί, αλλά ο λογαριασμός δεν έχει ακολούθους ούτε μπορεί να ακολουθήσει κανέναν, και είναι αδύνατο να δημοσιεύσει νέα tweets.







«Έχουμε υποβάλει ένα αίτημα στο Twitter (αναφορικά με το γιατί ο λογαριασμός έχει αποκλειστεί). Μας απάντησαν ότι το μπλοκ πραγματοποιήθηκε λόγω της χθεσινής δημοσίευσης σχετικά με την Ημέρα του Συντάγματος. Αυτή τη στιγμή αυτή η ανάρτηση έχει επίσης διαγραφεί από διαχειριστές», εξηγεί η υπηρεσία, δηλώνοντας ταυτόχρονα πως περιμένει μια λεπτομερέστερη απάντηση από το Twitter για τον ανεξήγητο αποκλεισμό του λογαριασμού αλλά και για το πότε αναμένεται να ξεκλειδωθεί.

Η αρχισυντάκτρια του Sputnik Μαργαρίτα Σιμονιάν ανέφερε ότι η αναστολή του λογαριασμού μοιάζει με ένα προφανές παράδειγμα της «δημοκρατίας» που προωθεί το κοινωνικό δίκτυο.

Παραμένει ασαφές το γιατί το Twitter μπλόκαρε τον λογαριασμό του Rossotrudnichestvo. Ο «αδελφικός» λογαριασμός του οργανισμού, το Rossotrudnichestvo Belarus, απέστειλε το δικό του μήνυμα για την Ημέρα του Συντάγματος την Πέμπτη και είναι ακόμα ανεβασμένο κανονικά.









https://anexsartitos.blogspot.com/
https://www.facebook.com/Anexsartitos/
✉️ Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις περισσότερα άρθρα σαν αυτό στο email σου!


Κάντε μας like στο facebook   



 Πηγή: 
  sputniknews.gr/ Posted by Anexartitos.Ta.Neα


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 
 Δημοσίευση σχολίου  
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.


. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]