Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει αισθητά, τον ήλιο να κυριαρχεί σχεδόν σε όλη τη χώρα εκτός από τα δυτικά και τους ανέμους να εξασθενούν στα πελάγη αναμένεται να κυλήσει η σημερινή (25/01) ημέρα από μετεωρολογικής άποψης...


Ο καιρός, σήμερα (25/01), αναμένεται να είναι καλός σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά στα δυτικά τμήμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ιδίως τις πρωινές ώρες. Ακόμα, προβλέπεται η ορατότητα να είναι περιορισμένη αλλά και να σημειωθεί παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά.

Ακόμα και πάνω από τους 15 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Ο υδράργυρος θα ανέβει αισθητά και έτσι η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 12 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 14 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 7 έως 14 στη Δυτική Ελλάδα, από 4 έως 14 στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, από 2 έως 13 στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 5 έως 16 στα Δωδεκάνησα.

Εξασθένηση των ανέμων στα πελάγη

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ, αν και στα νοτιοδυτικά τμήματα του πελάγους θα αγγίξουν ακόμα και τα 6.

Παρόμοιο σκηνικό και στο Ιόνιο με την ένταση των ανέμων να φτάνει στα 5 μποφόρ και να πνέουν από τα νότια, σύμφωνα με το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ηλιοφάνεια στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Η ορατότητα, νωρίς το πρωί και το βράδυ, θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νοτιοδυτικά με ένταση 4 και τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης δεν θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογο σκηνικό προβλέπεται και στη Θεσσαλονίκη, δηλαδή ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα είναι ασθενείς και θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις. Η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας στο κέντρο της πόλης θα είναι 11 βαθμοί Κελσίου.







https://anexsartitos.blogspot.com/
https://www.facebook.com/Anexsartitos/
✉️ Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις περισσότερα άρθρα σαν αυτό στο email σου!


Κάντε μας like στο facebook   



 Πηγή:   sputniknews.gr  
  Posted by Anexartitos.Ta.Neα


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 
 Δημοσίευση σχολίου  
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.


. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]