Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]




Ή Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται σε μια από τις κορυφαίες χώρες που οι τουρίστες μπορούν να επισκεφτούν το καλοκαίρι χωρίς να φοβούνται για τον κορονοϊό...


Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς όπου οι παραθεριστές μπορούν να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild.




Σε άρθρο της η Bild διερωτάται πού μπορεί να πάει κανείς διακοπές την ώρα που ο κορονοϊός εξακολουθεί να διαδίδεται ραγδαία σε πολλές χώρες του κόσμου και συγκαταλέγει την Ελλάδα στην λίστα με την Κροατία, την Αυστρία και την Ελβετία, ως τους προορισμούς που δεν διατρέχουν ιδιαίτερο κίνδυνο από τον COVID-19.


Η ανταποκρίτρια της Bild Λιάνα Σπυροπούλου σημειώνει πως «περισσότεροι από το ένα τρίτο των τουριστών ταξιδεύουν από την Κεντρική και την Ανατολική Ευρώπη προς την Ελλάδα με αυτοκίνητο όπως και από χώρες σαν τη Γερμανία, οι οποίες τα πήγαν πολύ καλά με την πανδημία. Επομένως θα είναι οι πρώτοι που θα έρθουν», σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.
«Σε ορισμένες χώρες, κάποιοι σκέφτονται να ανοίξουν μόνο το 40% των ξενοδοχείων τους», επισημαίνει επιπλέον η Bild.

Επίσης, στο σχετικό δημοσίευμα φιλοξενούνται και οι δηλώσεις του υπουργού Τουρισμού της Ελλάδας, Χάρη Θεοχάρη, που υπογραμμίζει πως η χώρα μας σκοπεύει να συνεχίσει την επιτυχημένη της τακτική στην αντιμετώπιση του κορονοϊού για να μπορέσει να έχουμε την εμπιστοσύνη όχι μόνο των πολιτών της αλλά και την εμπιστοσύνη των τουριστών.
«Εάν όλα πάνε καλά τότε στις αρχές Μαΐου θα ξεκινήσουμε την άρση των περιοριστικών μέτρων. Αυτό θα γίνει σταδιακά. Τα μεγάλα ξενοδοχεία των πόλεων θα ανοίξουν τελευταία. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι τον Ιούνιο. Αλλά θα πρέπει να συμφωνήσουμε σε ευρωπαϊκό ή διμερές επίπεδο για τους κανόνες τους οποίους θα πρέπει να τηρούν για την ασφάλεια όλων οι τουρίστες», σημειώνει ο Έλληνας υπουργός.




https://anexsartitos.blogspot.com/
https://www.facebook.com/Anexsartitos/
✉️ Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις περισσότερα άρθρα σαν αυτό στο email σου!


Κάντε μας like στο facebook   



 Πηγή:  sputniknews.gr/    
  Posted by Anexartitos.Ta.Neα


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 
 Δημοσίευση σχολίου  
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.


. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]