Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]



Σε ακόμη μια εμπρηστική δήλωση σχετικά με το προσφυγικό προχώρησε η τουρκική πλευρά, αυτή τη φορά εκ στόματος του υφυπουργού Εξωτερικών Σελίμ Κιράν...

 




 Την Ελλάδα κατηγορεί για ακόμη μια φορά η Τουρκία με αφορμή το προσφυγικό.


  Ο Τούρκος ΥΦΥΠΕΞ υφυπουργός Εξωτερικών Σελίμ Κιράν, μιλώντας  στην 4η Διάσκεψη των Βρυξελλών που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης με θέμα «Προστασία και υποστήριξη των Σύρων εκτοπισμένων», υποστήριξε ότι η Ευρώπη θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στην Τουρκία, σύμφωνα με το trthaber.com


 
«Είναι ενοχλητικό να βλέπουμε ότι τα δικαιώματα παραβιάζονται εύκολα σε περιόδους κρίσης», ανέφερε τονίζοντας ότι οι πρόσφυγες δεν χρειάζονται μόνο υποστήριξη, αλλά τα δικαιώματά τους, βάσει και του διεθνούς δικαίου, θα πρέπει να γίνονται σεβαστά.
Στο σημείο αυτό εξαπέλυσε με τη σειρά του πυρά κατά της Ελλάδας για το προσφυγικό και συγκεκριμένα για τον Έβρο και τα νησιά.
«Βλέπουμε ότι βίαιες απωθήσεις γίνονται στα χερσαία σύνορά μας με την Ελλάδα και συρμάτινο τείχος υψώνεται στα χερσαία σύνορά μας. Η Ελληνική Ακτοφυλακή απομακρύνει σκάφη με μετανάστες, πυροβολώντας τους με πραγματικές σφαίρες. Αυτό είναι απαράδεκτο. Οι πρόσφυγες δεν πρέπει να υποβάλλονται σε απάνθρωπη μεταχείριση, ούτε να τους επιστρέφουν πίσω με τη βία. Όλοι πρέπει να συμμορφωθούμε με τις υποχρεώσεις μας», δήλωσε.


Πυρά και από Ερντογάν

Αιχμές κατά της Ελλάδας για τους πρόσφυγες στον Έβρο άφησε χθες Δευτέρα και ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Σε ομιλία του, στο πλαίσιο φεστιβάλ ταινιών, ο Ερντογάν μίλησε για ταινίες για πρόσφυγες, στέλνοντας το μήνυμα ότι η Τουρκία «αγκαλιάζει τους πάντες χωρίς διακρίσεις».
  Ο Τούρκος πρόεδρος διαμήνυσε ότι στα ελληνοτουρκικά σύνορα καταγράφηκαν απάνθρωπες εικόνες κι αυτό, όπως είπε, δείχνει έδειξε πώς συμπεριφέρονται κάποιες ευρωπαϊκές χώρες στους πρόσφυγες.



click-go-back-button

pixiz-19-09-2018-03-25-22
✉️ Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις περισσότερα άρθρα σαν αυτό στο email σου!


Κάντε μας like στο facebook   



 Πηγή: 
  greeknation.blog  Posted by Anexartitos.Ta.Neα


road%2Bnews

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 
 Δημοσίευση σχολίου  
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.



. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]