Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

 
Την ώρα που το τουρκικό Oruc Reis βρίσκεται εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, ο Ερντογάν στέλνει νέο μήνυμα, μεταφρασμένο στα ελληνικά...


Μέσα σε τρεις μέρες, το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu δημοσίευσε και δεύτερο μήνυμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα ελληνικά. "Ο δρόμος προς λύση στην ανατολική Μεσόγειο είναι ο διάλογος και η διαπραγμάτευση" ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος στην επίμαχη ανάρτηση η οποία αφορούσε ομιλία του προς τα στελέχη του ΑΚΡ με ελληνικούς υπότιτλους. 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Ερντογάν επανέλαβε τις τουρκικές βλέψεις για το Καστελόριζο αλλά και τις προκλητικές του αναφορές για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης






Η πρώτη ανάρτηση στα ελληνικά που προκάλεσε αντιδράσεις

Προχθές, σε μια κίνηση έκπληξη, το τουρκικό Πρακτορείο Ειδήσεων "Anadolu", ανήρτησε στο Twitter μεταφρασμένο απόσπασμα στα ελληνικά, από τις δηλώσεις που πραγματοποίησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.
.

Το επίμαχο tweet έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις στα τουρκικά social media με χρήστες να διερωτώνται σε σχόλιό τους κάτω από την ανάρτηση " αν έχουν μπει σε τουρκικό ή ελληνικό πρακτορείο ειδήσεων". Την ίδια στιγμή έχουν μπει και σχολιάζουν και Έλληνες χρήστες με τη συζήτηση κάτω από την ανάρτηση να έχει "ανάψει" για τα καλά. 




Στην ανάρτηση συμπεριλαμβάνεται και βίντεο το οποίο επίσης έχει υποτιτλιστεί στα ελληνικά, με αποσπάσματα των δηλώσεων του Τούρκου Προέδρου, ενώ στην ανάρτηση κυριαρχεί το κάλεσμα στις χώρες της Μεσογείου να συνεργαστούν για την εξεύρεση μιας αποδεκτής φόρμουλας που θα προστατεύει τα δικαιώματα όλων". 


Ωστόσο στα αποσπάσματα που παίζονται στο βίντεο, συμπεριλαμβάνονται και όσα προκλητικά ανέφερε για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, με το Oruc Reis και τις τουρκικές αντιδράσεις για την υπογραφή της οριοθέτησης ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου. 








































Υπενθυμίζουμε ότι στις δηλώσεις του ο Ερντογάν επισήμανε ότι "η Άγκυρα μετά από παράκληση της Άνγκελα Μέρκελ ανέβαλε τις σεισμικές έρευνες ως κίνηση καλής θέλησης" και προσέθεσε ότι "η ελληνική πλευρά έδειξε για άλλη μια φορά έδειξε τις αλγεινές της προθέσεις και κατευθύνθηκε σε μια συμφωνία με την Αίγυπτο που δεν έχει καμία νομική βάση".



Επίσης είχε τονίσει ότι " Δεν θα επιτρέψουμε να αγνοούν την Τουρκία και δεν θα συναινέσουμε στην προσπάθεια εγκλωβισμού μας στις τουρκικές ακτές" ενώ είχε υπογραμμίσει πως "μέχρι να επικρατήσει η κοινή λογική, εμείς θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε τα σχέδια μας και στο μέτωπο και στη διπλωματία".
Το μεταφρασμένο βίντεο που θα δείτε παρακάτω έχει προστεθεί και στο κείμενο της είδησης στον επίσημο ιστότοπο του πρακτορείου Anadolu



























click-go-back-button



pixiz-19-09-2018-03-25-22
✉️ Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις περισσότερα άρθρα σαν αυτό στο email σου!


Κάντε μας like στο facebook   


 Πηγή:     thetoc.gr/   
    Posted by Anexartitos.Ta.Neα



road%2Bnews

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  


 
 Δημοσίευση σχολίου  
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.


. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]