Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

 
Χιλιάδες άνθρωποι στη γερμανική πρωτεύουσα, το Βερολίνο, έλαβαν μέρος σε μια διαμαρτυρία το Σάββατο ενάντια στους περιορισμούς του κοροναϊού της χώρας...


Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Βερολίνο για να διαδηλώσουν ενάντια στους περιορισμούς κατά του κοροναϊού, περιγράφοντας τα μέτρα ως αντιδημοκρατικά και απειλή για την ελευθερία.

Κρατούσαν πανό με συνθήματα που έλεγαν «Κορώνα, ψευδής συναγερμός», «Αναγκάζουμε να φορέσουμε ένα ρύγχος». Μια γυναίκα είπε «Το αίτημά μας είναι να επιστρέψουμε στη δημοκρατία. Μακριά με αυτούς τους νόμους που μας έχουν επιβληθεί, με τις μάσκες που μας κάνουν σκλάβους. "

Αναφορές RT : Περίπου 15.000 διαδηλωτές συμμετείχαν στην εκδήλωση, με το όνομα «Το τέλος της πανδημίας - ημέρα ελευθερίας», σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενη εκτίμηση της αστυνομίας.




Το πλήθος βαδίζει στο κέντρο του Βερολίνου καθώς σήκωσαν πινακίδες με συνθήματα όπως «Αναγκάζουμε να φορέσουμε ένα ρύγχος», «Φυσική άμυνα αντί εμβολιασμού» και «Κάνουμε θόρυβο επειδή κλέβετε την ελευθερία μας!»

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο δείχνουν ότι πολλοί από τους διαδηλωτές βαδίζουν χωρίς μάσκες. Η αστυνομία που παρακολούθησε την εκδήλωση χρησιμοποίησε bullhorns για να παροτρύνει τους συμμετέχοντες να φορούν καλύμματα προσώπου και να συμμορφωθούν με τις κοινωνικές απομακρυσμένες οδηγίες




Η διαμαρτυρία προσέλκυσε μια ποικιλία ακτιβιστών, συμπεριλαμβανομένων των δεξιών στοιχείων που φέρουν την αυτοκρατορική σημαία της Γερμανίας. Αρκετές μικρές αντιδιαμαρτυρίες πραγματοποιήθηκαν επίσης στην πόλη. Ορισμένοι από τους αντιμαρτυρόμενους με μάσκα κράτησαν πινακίδες που κατηγορούν τους πολιτικούς τους αντιπάλους ότι είχαν φασιστικές και αντισημιτικές απόψεις.





Η Γερμανία σημείωσε αύξηση στις νέες περιπτώσεις κοροναϊού τις τελευταίες εβδομάδες. Συνολικά, ωστόσο, η χώρα παρουσίασε μικρότερο αριθμό περιπτώσεων - ειδικά όσον αφορά το ποσοστό θανάτου - από ορισμένες άλλες ευρωπαϊκές χώρες. 

 Η χώρα έχει χαλαρώσει τους περιορισμούς κλειδώματος, αλλά εξακολουθεί να απαιτεί μάσκες στις δημόσιες συγκοινωνίες και στα καταστήματα. Πολλά άλλα έθνη και κράτη των ΗΠΑ έχουν υιοθετήσει παρόμοιες κατευθυντήριες γραμμές, πυροδοτώντας έντονη συζήτηση σχετικά με την αποτελεσματικότητα τέτοιων μέτρων. 

 Για παράδειγμα, ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο θέσπισε πρόσφατα υποχρεωτικούς κανόνες για τις μάσκες, οι Κάτω Χώρες έχουν συμβουλεύσει την ευρεία χρήση μάσκας, υποστηρίζοντας ότι η αποτελεσματικότητά τους δεν έχει αποδειχθεί.






click-go-back-button



pixiz-19-09-2018-03-25-22
✉️ Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις περισσότερα άρθρα σαν αυτό στο email σου!


Κάντε μας like στο facebook   


 Πηγή:       
newspunch.com/     Posted by Anexartitos.Ta.Neα



road%2Bnews

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  


 
 Δημοσίευση σχολίου  
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.


. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]