Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

 
Ο Πρόεδρος Τραμπ είπε σε δημοσιογράφους ότι σκοπεύει να απαγορεύσει τη λειτουργία του TikTok στις ΗΠΑ. «Όσον αφορά το TikTok, τους απαγορεύουμε από τις Ηνωμένες Πολιτείες», δήλωσε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους στο Air Force One την Παρασκευή το βράδυ...


 Το Bloomberg αναφέρει ότι ο Τραμπ ανέφερε ότι είναι έτοιμος να υπογράψει ένα έγγραφο για να διατάξει την απαγόρευση ήδη από σήμερα, είτε μέσω εκτελεστικής εντολής είτε με έκτακτες οικονομικές δυνάμεις.


«Θα υπογράψω το έγγραφο αύριο», δήλωσε ο Τραμπ την Παρασκευή το βράδυ, αναφέροντας ότι η απαγόρευση θα μπορούσε να τεθεί σε ισχύ «ουσιαστικά αμέσως». 





Η απειλή της απαγόρευσης του TikTok παραμένει από τότε που ο υπουργός Εξωτερικών Mike Pompeo ανέφερε τη δυνατότητα στις 7 Ιουλίου , λέγοντας ότι ήταν «κάτι που εξετάζουμε». 

 Η TikTok είναι θυγατρική του ByteDance που εδρεύει στο Πεκίνο και επικριτές έχουν επικαλεσθεί τις πρακτικές απορρήτου και τους πιθανούς δεσμούς της με την κινεζική κυβέρνηση. Η Pompeo συνέκρινε επίσης το TikTok με την Huawei και τη ZTE, δύο κινεζικές εταιρείες που έχουν χαρακτηριστεί ως απειλές για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ .






Η γενική διευθύντρια της TikTok των ΗΠΑ Vanessa Pappas ευχαρίστησε τους υποστηρικτές της εταιρείας στις ΗΠΑ σε ένα βίντεο το Σάββατο . «Ακούσαμε την έκρηξη υποστήριξής σας», είπε, προσθέτοντας «δεν σκοπεύουμε να πάμε πουθενά». Η εταιρεία θα φέρει 10.000 θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ τα επόμενα τρία χρόνια, δήλωσε ο Pappas. «Είμαστε εδώ μακροπρόθεσμα.»









@tiktok A message to the TikTok community.
♬ original sound - tiktok


Αναφορές την Παρασκευή ανέφεραν ότι η κυβέρνηση Τραμπ θα μπορούσε ενδεχομένως να αναγκάσει τον κινέζικο ιδιοκτήτη της TikTok να την εκποιήσει .

 Μια τέτοια κίνηση προκάλεσε φήμες σχετικά με την πιθανότητα εξαγοράς της TikTok από τις ΗΠΑ στις ΗΠΑ, μια κίνηση που ο Τραμπ φάνηκε να υποβαθμίζει την Παρασκευή. «Δεν είναι η συμφωνία που έχετε ακούσει, ότι πρόκειται να αγοράσουν και να πουλήσουν, και αυτό και αυτό. Και η Microsoft και μια άλλη.  

Δεν είμαστε εταιρεία M&A », δήλωσε ο Trump.











click-go-back-button



pixiz-19-09-2018-03-25-22
✉️ Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις περισσότερα άρθρα σαν αυτό στο email σου!


Κάντε μας like στο facebook   


 Πηγή:        
    Posted by Anexartitos.Ta.Neα



road%2Bnews

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  


 
 Δημοσίευση σχολίου  
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.


. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]