Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

Την αναχώρησή του από το Walter Reed στις 6:30 το απόγευμα (ώρα ΗΠΑ) ανακοίνωσε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ...

 

Μετά από περιπέτεια περίπου τεσσάρων ημερών και αφού χρειάστηκε να μεταφερθεί σε στρατιωτικό νοσοκομείο, σε θάλαμο ειδικά διαμορφωμένο για τους προέδρους των ΗΠΑ, ο Τραμπ επέμεινε στα αντιφατικά του μηνύματα για την πανδημία, λέγοντας από τη μία ότι νίκησε μία δύσκολη ασθένεια και από την άλλη τονίζοντας προς τον αμερικανικό λαό να μην φοβάται τον νέο κορωνοϊό και να μην επιτρέψει να κυριαρχήσει στη ζωή του η πανδημία.

«Θα φύγω από το μεγάλο Ιατρικό Κέντρο Walter Reed σήμερα στις 6:30 μ.μ. Αισθάνομαι πολύ καλά! Μην φοβάστε την Covid. Μην το αφήσετε να κυριαρχήσει στη ζωή σας. Έχουμε αναπτύξει, κάτω από τη διοίκηση του Τραμπ, μερικά πραγματικά σπουδαία φάρμακα και γνώσεις. Νιώθω καλύτερα από ό, τι πριν από 20 χρόνια!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος είχε μεταφερθεί με ελικόπτερο από τον Λευκό Οίκο στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed την Παρασκευή. Όπως διέρρευσε και παραδέχθηκαν στη συνέχεια οι γιατροί, παρουσίαζε πυρετό, δύσπνοια και υποστηριζόταν από συσκευή παροχής οξυγόνου.

Ένα 24ωρο μετά, το Σάββατο, παρουσίασε σαφή βελτίωση στην υγεία του, καθώς μπορούσε να λειτουργεί δίχως την υποστήριξη οξυγόνου.  Ωστόσο, παρέμενε σε κατάσταση εξάντλησης και οι γιατροί του παρείχαν δυνατά κοντέιλ φαρμάκων, τα οποία φαίνεται πως δρουν ενάντια στον νέο κορωνοϊό, αν και δεν έχουν πάρει έγκριση από την Επιτροπή Φαρμάκων.

 

Επίθεση σε ΜΜΕ για την κριτική στη βόλτα με τη λιμουζίνα
Νωρίτερα, ο Αμερικανός πρόεδρος ανέβασε μήνυμα στο Twitter, με το οποίο εξαπέλυε επίθεση εναντίον των ΜΜΕ, για την κριτική που του άσκησαν με αφορμή τη βόλτα που πραγματοποίησε με τη λιμουζίνα, έξω από το στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed.

Ο Ντόναλντ Τραμπ στην ουσία ειρωνεύτηκε τα media, γράφοντας πως αν δεν έκανε τη βόλτα αυτή, τα ΜΜΕ θα τον αποκαλούσαν «αγενή» , διότι δεν θα είχε ευχαριστήσει τους υποστηρικτές του που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο.

 

 


click-go-back-button

pixiz-19-09-2018-03-25-22
✉️ Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις περισσότερα άρθρα σαν αυτό στο email σου!


Κάντε μας like στο facebook   



 Πηγή:    
  Posted by Anexartitos.Ta.Neα

road%2Bnews

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 
 Δημοσίευση σχολίου  
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]