Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

 

Στις χθεσινές του δηλώσεις ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ κατηγόρησε την Ελλάδα για ένταση και απειλητική γλώσσα...  


«Η Ελλάδα χρειάζεται να μείνει μακριά από την ένταση, να σταματήσει να χρησιμοποιεί απειλητική γλώσσα, να καταλάβει ότι αυτό δεν βγάζει πουθενά με την Άγκυρα» δήλωσε προκλητικά ο Ακάρ, ανεβάζοντας εκ νέους τους τόνους κατά της χώρας μας.


Ενδιαφέρον ωστόσο έχουν και όσα υπόλοιπα δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, για τις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας και πώς τις αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση Ερντογάν.

Ο Ακάρ κατηγόρησε Έλληνες αξιωματούχους για τις συχνές επισκέψεις τους σε ελληνικά νησιά του Αιγαίου, που βρίσκονται απέναντι από τα τουρκικά παράλια, χαρακτηρίζοντάς τες προκλητικά «περιστατικά που κλιμακώνουν την ένταση». Είναι τόσο γαλαντόμος ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, που «επιτρέπει» μεν στην ΠτΔ, τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Άμυνας, τον Α/ΓΕΣ κ.α. να πατούν το πόδι τους στα νησιά αυτά, αλλά ζητάει ουσιαστικά να γίνεται με… μέτρο.

Δήλωσε συγκεκριμένα ο Ακάρ:
«Φυσικά μπορείτε να κάνετε τις επισκέψεις σας, να μιλάτε και να συναντιέστε (στα νησιά)  Αλλά, μόνιμα αυτές οι επισκέψεις σε νησιά, σαν να μην υπάρχουν άλλα, σε αυτά  που βρίσκονται 300μ, 500μ, 3χλμ και 5 χλμ από την Τουρκία, απο ΠτΔ, πρωθυπουργό, υπουργούς, αρχηγό του Γ. Επιτελείου και όλους τους στρατιωτικούς, δεν πρέπει με κανένα τρόπο να μετατρέπονται σε προκλήσεις και σε περιστατικά που κλιμακώνουν την ένταση».

 

 

 

 

«Όταν μιλάμε εμείς για Ειρήνη κάποιοι το εκλαμβάνουν αυτό ως αδυναμία. Όταν χρειάζεται, εμείς αξιοποιούμε το δίκαιό μας, για αυτό δεν επιτρέπουμε τετελεσμένα. Ας μαζέψουν τα μυαλά τους οι Έλληνες και να τα δουν όλα αντικειμενικά».

Ανάμεσα στις νέες εμπρηστικές δηλώσεις του, ανέφερε, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΣΚΑΙ, ο ανταποκριτής Μανώλης Κωστίδης: «Οι τουρκικές Ένοπλες δυνάμεις πρέπει να βρίσκονται στην περιοχή και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι».

 




click-go-back-button

pixiz-19-09-2018-03-25-22
✉️ Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις περισσότερα άρθρα σαν αυτό στο email σου!


Κάντε μας like στο facebook   



 Πηγή:  .protothema.gr/,  www.flash.gr/greece/1549968
           Posted by Anexartitos.Ta.Neα

road%2Bnews

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 
 Δημοσίευση σχολίου  
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]