Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

 

Η απαίτηση από όλους όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό να έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19 είναι μια πορεία...

 προς τις διακρίσεις, σύμφωνα με την επικεφαλής του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ταξιδίων και Τουρισμού (World Travel and Tourism Council – WTTC).

 

Η Gloria Guevara, διευθύνουσα σύμβουλος του Συμβουλίου, επέκρινε την προσέγγιση της αυστραλιανής αεροπορικής εταιρείας Qantas, της οποίας το αφεντικό, Alan Joyce, πρότεινε ότι οι επιβάτες θα έπρεπε να εμβολιαστούν πριν μπορέσουν να επιβιβαστούν σε μία από τις διεθνείς πτήσεις της.

«Δεν πρέπει ποτέ να καταστεί απαραίτητος ο εμβολιασμός για να βρούμε δουλειά ή να ταξιδεύσουμε», είπε. «Διαφωνώ απολύτως με την προσέγγιση της Qantas. Εάν απαιτήσετε τον εμβολιασμό πριν από το ταξίδι, αυτό μας οδηγεί σε διακρίσεις» συμπλήρωσε.

 


Ο διευθύνων σύμβουλος της AirAsia, Tony Fernandes, υποστήριξε την Guevara και πρόσθεσε ότι τα παγκόσμια μέτρα με τα covid tests είναι ο τρόπος για να ξεκλειδώσουν τα ταξίδια.

Ωστόσο, σύμφωνα με μια έρευνα που διενήργησε η Qantas, το 87% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι θα ήταν ευτυχείς να δεχθούν το εμβόλιο του κοραναϊού εάν απαιτηθεί για διεθνή ταξίδια, ενώ το 85% θεώρησε ότι θα έπρεπε να απαιτείται για ταξίδια σε «τουλάχιστον ορισμένες χώρες».

 

Μια έκθεση του 2020 από το Ινστιτούτο Ada Lovelace, ένα ανεξάρτητο Ερευνητικό Σώμα, δήλωσε ότι η εισαγωγή «διαβατηρίων εμβολιασμού» θα μπορούσε να «ενέχει εξαιρετικά υψηλούς κινδύνους όσον αφορά την κοινωνική συνοχή, τις διακρίσεις, τον αποκλεισμό και την ευπάθεια».

 

 




click-go-back-button

pixiz-19-09-2018-03-25-22
✉️ Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις περισσότερα άρθρα σαν αυτό στο email σου!


Κάντε μας like στο facebook   



 Πηγή: 
telegraph.co.uk           Posted by Anexartitos.Ta.Neα

road%2Bnews

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 
 Δημοσίευση σχολίου  
  Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.
. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]