Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 
 
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχασε την πρόκριση στον τελικό του Western & Southern Open στο Σινσινάτι από τον Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ, μετά από ένα ματς με ένταση, νεύρα και αποδοκιμασίες...
 
 
Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα, η οποία και άλλες φορές έχει σχολιάσει αρνητικά τον Έλληνα τενίστα δεν έχασε ευκαιρία να τον ειρωνευτεί γράφοντας χαρακτηριστικά στο Facebook: «Έχασε ο Τσιτσιπάς την πρόκριση για τον τελικό του Σινσινάτι. Θα στεναχωρηθώ όταν θα γίνει υποχρεωτικό».

 

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά για το εμβόλιο και ότι θα το κάνει όταν γίνει υποχρεωτικό, έχουν προκαλέσει αρνητική εντύπωση στην κοινή γνώμη, αλλά και την επιστημονική κοινότητα, αφού θεωρείται ότι κάνει κακό στην εκστρατεία της κυβέρνησης, υπέρ του εμβολιασμού, όταν μάλιστα είχε χρησιμοποιηθεί από την κυβέρνηση στην πρώτη φάση της πανδημίας και με σποτ προέτρεπε τους πολίτες να μένουν σπίτι.

 

Πριν από λίγες μέρες η Έλενα Ακρίτα έγραψε ότι και στο παρελθόν υποστήριζε ότι ο Τσιτσιπάς λέει “ανοησίες τύπου Χάροντς” και πρόσθεσε ότι όταν τα έλεγε της απαντούσαν ότι είναι νέο παιδί και ότι έχει συμπλέγματα. 

 

 Τέτοιες πράξεις μόνο διχασμό θα επιφέρουν στους Έλληνες και δυστυχώς και η κυβέρνησή μας δείχνει να τις επικροτεί,με στάση άνευ προηγουμένου.


 

Σε δήλωση της η βουλευτής Λάρισας Άννα Βαγενά αναφέρει τα εξής:

 

«Για μία ακόμα φορά, η κυβέρνηση επιχειρεί να φορτώσει την ευθύνη για τη δική της αποτυχία σε σχέση με τη διαχείριση της πανδημίας και, εν προκειμένω, την πορεία των εμβολιασμών στους πολίτες. Βρισκόμαστε σχεδόν στα μισά της τουριστικής περιόδου και, ενώ ο πρωθυπουργός υποσχόταν ότι έως τις αρχές Ιουνίου θα έχει εμβολιαστεί το 70% των πολιτών και έστελνε μήνυμα προς τους τουρίστες ότι «η Ελλάδα υποδέχεται το καλοκαίρι θωρακισμένη με την ασπίδα του εμβολιασμού», αυτή τη στιγμή το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων δεν φτάνει ούτε το 40%.

Όλοι πλέον ξέρουν ότι τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν σε ΜΜΕ για την καμπάνια ενημέρωσης, υποτίθεται, των πολιτών για την πανδημία, στην πραγματικότητα ήταν το αντίτιμο για την αποσιώπηση των αστοχιών, των λαθών και των καταχρηστικών πρακτικών της κυβέρνησης.

 Η νέα δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Prorata για το Kontra Channel και που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 1/07/21 αποτυπώνει σε νούμερα την αμείλικτη πραγματικότητα: Το 39% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι δεν προτίθενται να εμβολιαστούν, ενώ το 37% βλέπει την κυβέρνηση πιο αρνητικά από πριν.

 

 

 

 

 

✉️ Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις περισσότερα άρθρα σαν αυτό στο email σου!


Κάντε μας like στο facebook   



 Πηγή:    www.aftodioikisi.gr/koinonia/akrita   
Posted by Anexartitos.Ta.Neα

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

 

click-go-back-button

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]