Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

Πρωτοφανής κακοποίηση ενός σκύλου από τον ιδιοκτήτη του, στη Μυτιλήνη...


 

Άρχισε να κτυπά άγρια με κλωτσιές και μπουνιές, στη μέση του δρόμου, το απροστατεύτο ζωάκι και όταν ένα 14χρονο αγόρι προσπάθησε να τον σταματήσει, τότε ο ιδιόκτητης του σκυλιού επιτέθηκε και στο παιδί και το γρονθοκόπησε στο πρόσωπο

 

Όλα αυτά συνέβησαν την Παρασκευή το μεσημέρι στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων περαστικών οι οποίοι προσπαθούσαν να σώσουν τον 14χρονο και το κατοικίδιο από τον έξαλλο άνδρα, ιδιοκτήτη του σκύλου.

 

Ευτυχώς, περαστικοί κάλεσαν αμέσως την Άμεση Δράση με τους αστυνομικούς, μετά από έρευνα να εντοπίζουν και να συλλάβουν τον "θερμόαιμο" ιδιοκτήτη του σκύλου, ο οποίος σε δίστασε να επιτεθεί και στο νεαρό αγόρι, που θα μπορούσε να ήταν το δικό του παιδί. 

 

Δείτε πως περιέγραψε στο aeolos.tv o 14χρονος θαρραλέος Βασίλης την προσπάθεια του να σώσει τον σκύλο από τα βάναυσα κτυπήματα του ιδιοκτήτη του και την επίθεση που δέχθηκε από τον δράστη. 


 


Η ανακοίνωση της αστυνομίας σχετικά με το περιστατικό:

"

Συνελήφθη, χθες (17-09-2021) στη Μυτιλήνη, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίο σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της βάναυσης μεταχείρισης ζώου (σκύλου), αλλά και για πρόκληση σωματικών βλαβών σε ανήλικο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς βρισκόμενος σε υπαίθριο δημόσιο χώρο στην πόλη της Μυτιλήνης, χτύπησε με τα χέρια και τα πόδια του (κλωτσιές και μπουνιές), σκύλο ιδιοκτησίας του. Επίσης, ο δράστης επιτέθηκε και τραυμάτισε στο πρόσωπο ανήλικο ημεδαπό, όταν ο τελευταίος προσπάθησε να αποτρέψει την επίθεση σε βάρος του ζώου.

Ο συλληφθείς ημεδαπός οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ σε βάρος του βεβαιώθηκαν και προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα. ".

 

 

Πηγή: aeolos.tv




 
Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Πηγή:     www.thetoc.gr/koinwnia/article      
-Posted by Anexartitos.Ta.Neα

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]