Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


Σάλος έχει προκληθεί με τον αριθμό των ανεμβολίαστων βουλευτών, μετά και τις αποκαλύψεις ότι και ένας βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, αρνείται να εμβολιαστεί...

 

«Πηγές» της ΝΔ παραδέχτηκαν το μη εμβολιασμό βουλευτή τους, προσπαθώντας να εξηγήσουν το τι ακριβώς συμβαίνει.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε η aftodioikisi.gr, μετά τον εμβολιασμό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, πέντε είναι, πλέον, οι ανεμβολίαστοι βουλευτές.



Ο ένας που γνωρίζουμε είναι ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι και άλλοι από τους, συνολικά, δέκα βουλευτές του κόμματος, δεν έχουν εμβολιαστεί. Υπενθυμίζεται ότι η «Ελληνική Λύση» έχει ταχθεί με σφοδρότητα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, κάνοντας λόγο για «φασισμό» και «νεοταξική δικτατορία».


Πλην όμως των βουλευτών του κόμματος Βελόπουλου, πληροφορίες  αναφέρουν ότι και βουλευτής της ΝΔ παραμένει ανεμβολίαστος. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν (τουλάχιστον) βουλευτή (γυναίκα) του κυβερνώντος κόμματος, που εμφανίζεται σπάνια στη Βουλή και τονίζει ότι «δεν της το επιτρέπει ο πνευματικός της»!

 


Καμία απάντηση από Πλεύρη



Είναι χαρακτηριστικό ότι, παρότι σήμερα στη Βουλή κατά τη συζήτηση του ν/σ του υπουργείου Εσωτερικών: «Ενίσχυση διαφάνειας και λογοδοσίας σε θεσμικούς φορείς της Πολιτείας, αποκατάσταση της ακεραιότητας του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας και λοιπές διατάξεις του Υπουργείου Εσωτερικών», το θέμα τέθηκε κατ΄ επανάληψη και μετ’ επιτάσεως από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος ζήτησε από τον παριστάμενο υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη και τον ΚΟ της ΝΔ Γιάννη Βρούτση, να δηλώσουν ότι όλοι οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος είναι εμβολιασμένοι, κανείς από τους δύο δεν προέβη σε τέτοια δήλωση.



Μάλιστα, ο κ. Πλεύρης επικαλέστηκε τα προσωπικά δεδομένα, υποστηρίζοντας ότι έχει άγνοια των σχετικών στοιχείων.

 


Τι απαντούν «πηγές» της ΝΔ



«Εμβολιασμένοι είναι οι 157 από τους 158 βουλευτές της Κ.Ο. της ΝΔ» υποστηρίζουν πηγές της ΝΔ σε συνέχεια του θέματος που ανέδειξε η aftodioikisi.gr, λέγοντας ότι είναι 5 οι ανεμβολίαστοι βουλευτές συνολικά σε όλο το κοινοβούλιο. Σύμφωνα με τις πηγές της ΝΔ, μόνο ένας βουλευτής δεν έχει προσκομίσει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, επικαλούμενος λόγους υγείας που κατά τις ίδιες πηγές δικαιολογούν υγειονομικά τον μη εμβολιασμό του.

 


Παρουσία μέσω τηλεδιάσκεψης: «Κολλάει» στον Βελόπουλο



Αναφορικά με την παρουσία των συγκεκριμένων βουλευτών στις δια ζώσης συνεδριάσεις της Βουλής, είναι άγνωστο τι τελικά θα γίνει. Κι αυτό γιατί ενώ αρχικά είχε αποφασιστεί να συμμετέχουν μέσω τηλεδιάσκεψης, στη συνέχεια, λόγω του ότι μεταξύ τους είναι και αρχηγός κόμματος, έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να μπορούν να συμμετέχουν κάνοντας δύο τεστ την εβδομάδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 


 Πηγή:    
aftodioikisi.gr,     -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]