Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

Η ελληνική πλευρά εξηγεί ότι δεν έχει υποβληθεί κανένα αίτημα για συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν...


Ανεξήγητη... αποδεικνύεται η δήλωση Ερντογάν, ότι έχει συνάντηση στη Νέα Υόρκη με τον Έλληνα πρωθυπουργό, καθώς δεν έχει γίνει καμία σχετική συζήτηση με την ελληνική πλευρά.

"Εμείς θα πραγματοποιήσουμε το αίτημα του Μητσοτάκη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκεί θα έχω συνάντηση μαζί του", τόνισε ο Ερντογάν.

Η ελληνική πλευρά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, εξηγεί ότι δεν έχει υποβληθεί κανένα αίτημα για συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν, ούτε το Μαξίμου έχει δεχθεί τέτοιο αίτημα από την τουρκική πλευρά.

 

Ολα άριχσαν με δήλωση σήμερα, Κυριακή, προς τους Τούρκους δημοσιογράφους όταν ο Ταγίπ Ερντογάν προανήγγειλε ότι πρόκειται να συναντηθεί με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, την προσεχή εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της παρουσίας των δύο ηγετών στην Ολομέλεια του ΟΗΕ.

 

"Θα δούμε πόσο ειλικρινής θα είναι ο κύριος Μητσοτάκης - Η Τουρκία, είναι έτοιμη να πάρει αποφάσεις" 

 

"Θα συναντηθούμε στις ΗΠΑ και θα συζητήσουμε με την Μητσοτάκη", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος και πρόσθεσε: "Βέβαια υπάρχει η απόφαση των EUMED9 που είναι ανεπιθύμητη απόφασηΘα δούμε πόσο ειλικρινής είναι ο Μητσοτάκης και τι βήματα θα κάνει. Εμείς ως Τουρκία θα πάρουμε τα απαραίτητα βήματα και αποφάσεις όταν χρειαστεί", ανέφερε ο κ. Ερντογάν αναφορικά με την επικείμενη συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό. 


 Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε "κλείσει το παράθυρο", για ενδεχόμενο συνάντησής του με τον Τούρκο πρόεδρο στις ΗΠΑ.

 

 

 Αναφερόμενος στο περιεχόμενο των συζητήσεων που θα έχει κατά τη διάρκεια των επαφών του με άλλους ξένους ηγέτες και - κατά δήλωσή του - με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, ο Ταγίπ Ερντογάν απάντησε ότι :"Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων της Γενικής Συνέλευσης γνωρίζουμε ότι θέματα όπως Αφγανιστάν, πανδημία και κλιματική αλλαγή θα έχουν προτεραιότητα. Θα έχουμε ένα μήνυμα για το μεταναστευτικό".

 

 

 

 

 

 
Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Πηγή:     www.thetoc.gr/politiki/article      
-Posted by Anexartitos.Ta.Neα

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]