Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αποδεχτούν τη χρήση από διεθνείς επισκέπτες εμβολίων COVID -19 που έχουν εγκριθεί από ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ ή τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ανακοίνωσαν αργά την Παρασκευή τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων...

 

Ουάσινγκτον, 8 Οκτωβρίου (Reuters) 

 

Στις 20 Σεπτεμβρίου, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες τον Νοέμβριο θα άρουν τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς για τους αεροπορικούς ταξιδιώτες από 33 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Ινδίας, της Βραζιλίας και της περισσότερης Ευρώπης που είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του COVID-19. Δεν διευκρίνισε τότε ποια εμβόλια θα γίνουν αποδεκτά.



Εκπρόσωπος του CDC είπε στο Reuters την Παρασκευή, "Έξι εμβόλια που έχουν εγκριθεί/εγκριθεί από τον FDA ή έχουν καταχωρηθεί για επείγουσα χρήση από τον ΠΟΥ θα πληρούν τα κριτήρια για ταξίδια στις ΗΠΑ".



Αργά την Παρασκευή, το CDC είπε ότι "νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, για να τους βοηθήσουμε να προετοιμάσουν τα συστήματά τους, ενημερώσαμε τις αεροπορικές εταιρείες" για τα εμβόλια που θα γίνουν αποδεκτά και πρόσθεσε "το CDC θα εκδώσει πρόσθετες οδηγίες και πληροφορίες καθώς οριστικοποιούνται οι ταξιδιωτικές απαιτήσεις."

 

 Οι Airlines for America, ένας εμπορικός όμιλος που εκπροσωπεί την American Airlines Co (AAL.O), την Delta Air Lines (DAL.N), την United Airlines και άλλους, δήλωσαν ότι "είναι ικανοποιημένοι από την απόφαση του CDC να εγκρίνει μια λίστα εγκεκριμένων εμβολιασμών για ταξιδιώτες που εισέρχονται οι ΗΠΑ Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη διοίκηση για την εφαρμογή αυτού του νέου παγκόσμιου πλαισίου εμβολίων και δοκιμών έως τις αρχές Νοεμβρίου 2021 ».

 

 Ορισμένες χώρες είχαν πιέσει τη διοίκηση του Μπάιντεν να δεχτεί εμβόλια εγκεκριμένα από τον ΠΟΥ, αφού τα εγκεκριμένα εμβόλια από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ δεν χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλες τις χώρες. 

 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα δεχτούν πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες αεροσκαφών από τις 26 επονομαζόμενες χώρες Σένγκεν στην Ευρώπη καθώς και τη Βρετανία, την Ιρλανδία, την Κίνα, την Ινδία, τη Νότια Αφρική, το Ιράν και τη Βραζιλία. 

Οι πρωτοφανείς περιορισμοί των ΗΠΑ έχουν απαγορεύσει τους περισσότερους μη αμερικανούς πολίτες που βρίσκονταν σε αυτές τις χώρες τις τελευταίες 14 ημέρες. Οι νέες απαιτήσεις για το εμβόλιο COVID -19 θα ισχύουν πλέον για όλους σχεδόν τους ξένους υπηκόους που πετούν στις Ηνωμένες Πολιτείες - συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν υπόκεινται στους προηγούμενους περιορισμούς.

 

 

Το CDC πρέπει ακόμη να οριστικοποιήσει και να δημοσιεύσει νέους κανόνες εντοπισμού συμβάσεων για διεθνείς επισκέπτες, τους οποίους έστειλε στον Λευκό Οίκο για έλεγχο στις 15 Σεπτεμβρίου. 

 

 Το CDC πρέπει επίσης να αναφέρει λεπτομερώς τους κανόνες για τις εξαιρέσεις, οι οποίοι περιλαμβάνουν παιδιά που δεν είναι ακόμη επιλέξιμα για εμβόλια, καθώς και για επισκέπτες από χώρες όπου τα εμβόλια δεν είναι ευρέως διαθέσιμα.

  Η διοίκηση πρέπει επίσης να αποφασίσει εάν θα δεχτεί επισκέπτες μέρος των κλινικών δοκιμών COVID-19 ή έχουν προσβληθεί πρόσφατα από τον COVID-19 και δεν είναι ακόμη επιλέξιμοι για εμβολιασμό. 

 

 

 Αναφορά από τον David Shepardson. Επιμέλεια Leslie Adler και David Gregorio

 Τα πρότυπά μας: Οι αρχές εμπιστοσύνης της Thomson Reuters.  



 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Πηγή:  www.reuters.com/world/us/      
-Posted by Anexartitos.Ta.Neα

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]