Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

 Σε ανακοίνωσή της η Coca Cola 3E ανέφερε ότι κανένας μέτοχός της δεν έχει σχέση με την υπόθεση του βιασμού...

 

Σάλο και μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απίστευτη ιστορία του ομαδικού βιασμού μιας 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη, από νεαρούς γόνους επιχειρηματικής οικογένειας, με τις πληροφορίες να θέλουν ένας εξ αυτών, 27 ετών και γνωστός στην κοσμική Αθήνα, να αντιμετωπίζει- προς το παρών, γιατί η κατηγορία μπορεί να τροποποιηθεί στη συνέχεια- την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, χωρίς τη συναίνεση του θύματος.

Γεγονός πάντως που ουδόλως φαίνεται να τον πτόησε, αφού λίγες ώρες μετά, φωτογραφήθηκε με την εφημερίδα Μακελειό, που έβγαλε την είδηση του βιασμού αλλά και την ταυτότητα των δραστών και να ποστάρει τη φωτογραφία- "υπερήφανος" και προφανώς αδιάφορος για την κοινωνική κατακραυγή- στην σελίδα του στο Instagram.

 

Η αντίδραση της Coca Cola

Αμεση ήταν η αντίδραση της εταιρείας Coca Cola 3E που εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διευκρινίζει ότι κανένας μέτοχος της εταιρείας δεν εμπλέκεται στην υπόθεση και ότι καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφής βία. Η ανακοίνωση πάντως αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα και δεν έλαβε επίσημο χαρακτήρα, γεγονός που επίσης σχολιάστηκε.


Στην ανάρτηση η εταιρεία ανέφερε:

Σχετικά με πρόσφατες αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα αντίστοιχα δημοσιεύματα, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ιδιοκτησιακή, μετοχική ή διοικητική σχέση της εταιρείας μας με τα πρόσωπα που φέρονται να έχουν αναμειχθεί στην υπόθεση.

Όλοι εμείς, στην Coca-Cola 3E, καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας. 

 

Ποια είναι η αλήθεια για τους μετόχους

 

Είναι αλήθεια ότι στο μετοχολόγιο της εταιρείας δεν αναφέρονται τα ονόματα των δυο ισχυρών οικογενειών Λεβέντη και Δαυίδ, που είχαν μετοχές της εταιρείας.

 

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, το 23,3% της εισηγμένης Coca Cola 3Ε, ανήκει στο fund έδρας Λουξεμβούργου με την επωνυμία KAR-ΤESS GROUP, που ανήκει- έλεγαν οι πληροφορίες- στις οικογένειες Δαυίδ- Λεβέντη. Τα νεώτερα στοιχεία αναφέρουν ότι η οικογένεια Γιώργου Λεβέντη τουλάχιστον, δεν μετέχει στο σχήμα, αφού οι μετοχές της εξαγοράστηκαν και συνεπώς δεν έχει και καμία σχέση πια με την εταιρεία.

 

Στο μετοχολόγιο του συγκεκριμένου Fund εμφανίζονται διάφορες offshore εταιρείες. Μια από αυτές με έδρα στον Παναμά. 

 

Από αυτή την εξαγορά διαθέτουν και την απίστευτη οικονομική επιφάνεια και τα δυο τέκνα Λεβέντη, παιδιά του Γιώργου Λεβέντη που απεβίωσε το 2017 και ήταν ο ανιψιός του ιδρυτή της επιχειρηματικής αυτοκρατορίας Αναστάσιου Λεβέντη.

Μητέρα τους είναι Ασπασία Λεβέντη που έχει αναπτύξει φιλανθρωπική και φιλόμουση δράση, μέσω του ιδρύματος που έχει ιδρύσει International Foundation of Greece. Στο ίδρυμα αυτό εμφανίζονται ως συνιδρυτές και οι δυο γιοί της. 

 

 


gnews

 
Ακολουθήστε τον Ανεξάρτητος Τα Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

 
 

 

 

 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  
Πηγή:  https://www.thetoc.gr/oikonomia/best-of-internet/i-anakoinosi-tis-coca-cola-3e-gia-ton-biasmo-tis-24xronis-kai-i-alitheia-gia-tous-metoxous/?amp=true&fbclid=IwAR20EKl_z4ldKo7M8xrNFsdJ0aJuXGl_u1fqM8PS_J8FgP2qz30zwHYbjj0     -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

 

Θέλεις να προσφέρεις ;

.com/img/a/
Κάνοντας σήμερα τη δική σας δωρεά, μας βοηθάτε να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας...

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]