Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 Την αμαρτωλή ιστορία του «κυρίου καθηγητή» της ΑΣΟΕΕ που ξυλοκοπήθηκε άγρια από κουκουλοφόρους στο αμφιθέατρο, παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα ΟΝΤΙΜΕ δίνοντας στοιχεία για το ποιος είναι...

 

Ο ξυλοδαρμός του καθηγητή Αναστάσιου Δράκου από κουκουλοφόρους συνεχίζει να απασχολεί τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που προσπαθούν να βρουν τη λύση στην υπόθεση.

Όσο προχωρά η έρευνα αποκαλύπτεται ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται μία σύνθετη δικαστική υπόθεση που περιλαμβάνει αντεγκλήσεις μεταξύ καθηγητών της σχολής και κατηγορίες για απάτη, τοκογλυφία ακόμη και σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων.

 




«Πιστεύω ότι πίσω από την επίθεση βρίσκονται τρεις συνάδελφοί μου με τους οποίους βρίσκομαι σε αντιδικία», φέρεται να είπε ο καθηγητής όταν έφτασε στο νοσοκομείο, μετά την επίθεση, ενώ η προϊσταμένη της Εισαγγελίας έδωσε εντολή για τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί μεταξύ άλλων οι αξιόποινες πράξεις της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της διατάραξης δημόσιας υπηρεσίας και της παράνομης βίας.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ και τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ο καθηγητής κατηγορείται για απάτη, τοκογλυφία και παιδεραστία. Μάλιστα για τις εν λόγω «σκοτεινές» υποθέσεις, τον έχουν καταγγείλει τρεις συνάδελφοί του, τους οποίος ο ίδιος κατηγόρησε ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης.

 

Βαριές καταγγελίες Σπίρτζη

Εν τω μεταξύ, σε πολύ σοβαρές καταγγελίες προέβη ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης αναφορικά με καθηγητή της ΑΣΟΕΕ. Ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής αφού καταδίκασε απερίφραστα τον ξυλοδαρμό του καθηγητή, προχώρησε – μιλώντας στο Kontra Channel και την εκπομπή Επί του Πιεστηρίου – στην καταγγελία ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής έχει διοριστεί σε κρατικές θέσεις από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

“Ο καθηγητής είχε διοριστεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη δύο φορές στη διοίκηση του Πράσινου Ταμείου που υπάγεται στο υπουργείο Περιβάλλοντος και είχε, επίσης, διοριστεί στη διοίκηση του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Στη διοίκηση του Πράσινου Ταμείου, μάλιστα, επαναδιορίστηκε για δεύτερη φορά, τον Ιούλιο του 2021” τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σπίρτζης.

 




gnews

 
Ακολουθήστε τον Ανεξάρτητος Τα Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

 
 

 

 

 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  
Πηγή:    www.aftodioikisi.gr/koinonia/  -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

 

Θέλεις να προσφέρεις ;

.com/img/a/
Κάνοντας σήμερα τη δική σας δωρεά, μας βοηθάτε να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας...

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]