Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

 Στον κάθε πόλεμο, το πρώτο θύμα είναι η αλήθεια. Στον σύγχρονο ψηφιακό πόλεμο η πληροφορία περνά από αποτύπωσή της σε ακολουθία 01...
 

 

Η Ουκρανία είναι μία χώρα μόρφωμα (όπως το Κόσσοβο) που στήθηκε επίσημα και δημιουργήθηκε από τη Δύση και τη ΝΤΠ το 1992, μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, ως αντίποδας στη Ρωσσία που έμελε να αναγεννηθεί υπό του Βλαδιμήρ Πούτιν. Κάτι που οι Χάζαροι νεοταξίτες δεν το περίμεναν, καθότι ο Πούτιν ξεπήδησε από τα σπλάχνα της δικής τους Κα Γκε Μπε (KGB).

 
 
Η Ουκρανία πάντοτε υπήρχε ως επαρχία της Σοβιετικής Ένωσης και πιο πριν ως επαρχία της Τσαρικής Ρωσσίας. Άλλωστε και το Κίεβο αποτελούσε την πρωτεύουσα της Τσαρικής Ρωσσίας, αφού η ίδρυση του κράτους των Ρος έγινε στην επικράτεια γύρω από αυτό κατά τον 6ο μ.Χ. αιώνα, δηλαδή γύρω από τη σημερινή Ουκρανία.
 
 
Είναι γνωστό ακόμη και από την Ελληνική Ιστορία η δημιουργία της Φιλικής Εταιρείας που έγινε στην Οδησσό, στην Κριμαία και στο Κίεβο, όπου αποτελούσαν Ρωσσικές πόλεις και όχι Ουκρανικές, καθότι δεν υπήρχε τότε Ουκρανία. Η σημερινή Ουκρανία στήθηκε πάνω στα ερείπια της αρχαίας Χαζαρίας, ως ένα κράτος με Ναζιστικές αρχές και διοίκηση.
 
 
Το 2014 η νόμιμα εκλεγμένη φιλορωσσική κυβέρνηση Γιαννουκόβιτς, ανετράπη από πράκτορες των ΗΠΑ και τις ντόπιες Ναζιστικές οργανώσεις. Έκτοτε και μέχρι σήμερα, οι παρόνομες κυβερνήσεις της Ουκρανίας με την αρωγή των Ναζιστικών ταγμάτων, έχουν σκοτώσει πάνω από 15.000 αμάχους, κυρίως Ρώσσους, μεταξύ αυτών και 152 παιδιά, σε έναν πόλεμο που για οκτώ χρόνια τον κρατούσαν κρυφό τα media. 
 
 
Η "αλέα των αγγέλων" είναι το παιδικό νεκροταφείο που φιλοξενεί τα πτώματα των παιδιών που εκτελέστηκαν από τους Ουκρανούς Νεοναζί τους Αζόφ και του Δεξιού τομέα. 
 
Πολλά από τα θύματα βασανίζονταν και άλλα έβρισκαν τραγικό θάνατο, όπου τους σταύρωναν και τους έκαιγαν ζωντανούς, ή τους εκτελούσαν εν ψυχρώ, ακολουθώντας παρόμοιες τακτικές του ISIS. Το 2014 οι Νεοναζί έκαψαν ζωντανούς δεκάδες άοπλους διαδηλωτές στο μέγαρο των Συνδικάτων στην Οδησσό. Όσοι πηδούσαν απ' τα μπαλκόνια για να σωθούν, τους εκτελούσαν με ρόπαλα ή τους πυροβολούσαν εν ψυχρώ.
 

 

 
Πάνω από 500.000 πρόσφυγες έχουν καταφύγει στη Ρωσσία όλα αυτά τα χρόνια, για να γλυτώσουν από το μένος των Ναζιστικών ταγμάτων της Ουκρανίας.
 
 
Κι ενώ όλα αυτά κρατούνταν μυστικά από τα ΜΜΕ στο ευρύ κοινό, αποκαλύφθηκαν και άλλες δράσεις της Δύσης στην Ουκρανία. Οι σχέσεις της οικογένειας Μπάιντεν με το Ουκρανικό καθεστώς, καθώς και τα εργαστήρια βιολογικού πολέμου που αποκάλυψε ο Ρωσσικός στρατός και εμπλέκονταν οι ΗΠΑ, τάραξαν τα νερά της πλαστής εικόνας του θύματος που έχουν στήσει απροκάλυπτα τα ΜΜΕ, για την δήθεν αθώα και ατυχή Ουκρανία. 
 
 
Επίσης το κρυφό πυρηνικό πρόγραμμα με την ανάπτυξη πυρηνικών πυραύλων, στόχευε ξεκάθαρα τη Ρωσσία, το μεγάλο εχθρό της ΝΤΠ, του διεθνισμού και της παγκοσμιοποίησης, αφού ακολουθεί το παλαιό πρότυπο διακυβέρνησης, το, πατρίδα - θρησκεία - οικογένεια.
 
Υπάρχουν όμως κι άλλες πτυχές που αποκαλύπτονται στο κουβάρι της Ναζιστικής Χαζαρικής Ουκρανίας. Το κράτος είναι μία μαριονέτα της ΝΤΠ και κυβερνάται παρασκηνιακά απ' το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (World Economic Forum), από τα χρόνια της δημιουργίας του.
 
 
Για την ακρίβεια αποτελεί το μεγαλύτερο εργαστήριο παγκοσμίως του (WEF) και τη χώρα που έχει δρομολογηθεί και συντελλείται στην πράξη το Great Reseat, δηλαδή η Μεγάλη Επανεκκίνηση. 
 
Η Ουκρανία του Ζελένσκι από το 2019 αποτελεί την πρώτη χώρα παγκοσμίως που προσχώρησε στο Metaverse, ένας εικονικός κόσμος όπου όλοι θα είναι δικτυωμένοι για να ελέγχονται. Το Metaverse αποτελεί ένα διαδίκτυο μέσα στο διαδίκτυο! Ήδη η ονομασία αυτή έχει δοθεί στο Facebook. 
 
 
Στο σχέδιο αυτό ψηφιακής δικτύωσης και εικονικής πραγματικότητας, όλοι θα έχουν μεταλλαχθεί σε ψηφιακά όντα που θα έχουν ψηφιακή ταυτότητα και υπόσταση. Επίσης θα πληρώνονται με κρατικό βασικό εισόδημα μέσω εικονικού χρήματος, θα εμφυτεύσουν στο σώμα τους βιομετρικό τσιπάκι και θα ακολουθούν το σύστημα αξιολόγησης πολιτών, όπως δηλαδή έχει ήδη καθιερωθεί στην Κίνα.
 
Το Metaverse είναι πίσω από την μεγάλη επιχείρηση παραπληροφόρησης της Δύσης για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ουκρανοί στρατιώτες ανεβοκατεβάζουν αναρτήσεις τους στο Tik Tok, όπου δείχνουν σε βίντεο φαντάρους τους να πολεμούν τους Ρώσσους, ή να καταστρέφουν άρματα μάχης των Ρώσσων. Όλα αυτά στα πλαίσια της δημιουργίας εικονικής πραγματικότητας και meta συνείδησης, υπέρ των καλών και ηρωικών Ουκρανών και κατά των κακών και δειλών Ρώσσων.
 
 
Στο τελευταίο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), που έγινε από τον δημιουργό του Great Reseat, Κλάους Σβάμπ, ήταν επίτημος καλεσμένος ο Ζελένσκι. Εκεί ο ηθοποιός πρωθυπουργός μίλησε για την παγκοσμιοποίηση και τη θέση της Ουκρανίας, στο νέο δυστοπικό κόσμο που έρχεται. 
 
 
Η Ουκρανία είπε ακολουθεί την ψηφιακή μετάβαση σε όλα τα επίπεδα, στην τεχνητή νοημοσύνη, στο ψηφιακό νόμισμα, στον ψηφιακό μετασχηματισμό της γεωργίας και στη βιωσιμότητα. Οι παγκοσμιοποιητές είχαν επενδύσει οικονομικά στην Ουκρανία, σε κατασκευές drones, αεροσκαφών, διαστημικής τεχνολογίας, βιοτεχνολογίας κ.ά. Η Ουκρανία θα αποτελούσε το πρότυπο της παγκοσμιοποίησης, για το πως θα πρέπει να είναι τα κράτη στη νέα ψηφιακή εποχή. Το Great Reseat των Χαζάρων Illuminati, είχε ξεκινήσει εδώ.
 
 
Όμως τα σχέδια των νεοταξιτών παγκοσμιοποιητών ανατράπηκαν, καθώς η σύγχρονη Ουκρανία δέχθηκε την εισβολή των Ρωσσικών στρατευμάτων κατ' εντολή του Κρεμλίνου και του Β. Πούτιν.
 
 
 Η συνέχεια επί της meta οθόνης μας και στην σωστή πλευρά της ιστορίας...
 
 
Στα Γενικά Επιτελεία των ΗΠΑ ή της Ρωσίας οι επιτελάρχες περιστοιχισμένοι από ειδικούς στα social media εφαρμόζουν τακτικές επικοινωνιακής μάχης επί πραγματικού περιβάλλοντος. 
 
Τακτικές εμψύχωσης των μονάδων προκάλυψης στα σύνορα της Ουκρανίας, τακτικές ψυχολογικού πολέμου στα μετόπισθεν και στις γειτονιές του Κιέβου, τακτικές εφαρμοσμένης παραγωγής ψευδαισθήσεων που βασίζεται σε αναπαραγωγή fake news από πραγματικές όμως εικόνες. Βρισκόμαστε στη φάση γέννησης ενός πραγματικού διαδικτυακού πολέμου, όπου πριν πέσει έστω και μία σφαίρα έχουν ήδη προετοιμαστεί συναισθηματικά τα εμπλεκόμενα μέρη είτε αυτά βρίσκονται στις συνοριακές μονάδες πρώτης επαφής είτε βρίσκονται ως πολίτες στα ζεστά σαλόνια των σπιτιών τους. 
 
Πρόκειται για μία γιγαντιαία επιχείρηση διαχείρισης της πληροφορίας, αληθινής ή fake.  Μπορεί η ίδια πληροφορία με μία μικρή, σχεδόν αδιόρατη αλλαγή να οδηγεί από ένα πραγματικό περιστατικό σε μία εντελώς fake εκτίμηση.
 
 

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Μία «μαύρη τρύπα», μία στρατηγικού επιπέδου εκκρεμότητα, εξακολουθεί να παραμένει άλυτος γρίφος. Η Ουκρανία δεν είναι ούτε Τσετσενία, ούτε και Γεωργία. Ήταν η «αδελφή ψυχή» της Σοβιετικής Ένωσης, ήταν και είναι το μαλακό υπογάστριο της Αγίας Ρωσίας, είναι ο απέραντος κάμπος, ο σιτοβολώνας των Τσάρων, η Οδησσός με την έξοδο στη Μαύρη Θάλασσα που οδηγεί στη ζεστή «Λευκή Θάλασσα» των Σλάβων, το Αιγαίο και από εκεί στη Μεσόγειο.

 

Οι Ρώσοι επιζητούν τη θεσμοποίηση ενός νέου Status Quo. Θέλουν μία νέα Συνθήκη Συμβίωσης στην Ευρώπη πριν αντιμετωπίσουν (και αυτοί) τον πραγματικό αντίπαλο που είναι η Κίνα. «Οι υπερδυνάμεις δεν μπλοφάρουν», πίστευε η Ουάσινγκτον και διατράνωνε ο σημερινός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν όταν ήταν σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα και μάθαινε τα κόλπα της υψηλής διπλωματίας. Εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο, τόσο η Μόσχα όσο και η Ουάσιγκτον συναγωνίζονται εξαντλητικά στην μπλόφα.

 

 

 

 Ακροβασίες σε τεντωμένο σχοινί.




gnews

 
Ακολουθήστε τον Ανεξάρτητος Τα Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

 
 

 

 

 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  
Πηγή:     -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

 

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

 

Θέλεις να προσφέρεις ;

.com/img/a/
Κάνοντας σήμερα τη δική σας δωρεά, μας βοηθάτε να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]