Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

Στα αναπτυξιακά σχέδια της Vantage Towers, αλλά στη συμβολή των εταιρειών παθητικών υποδομών ως κρίσιμο παράγοντα για την επιτυχία του 5G αναφέρθηκε ο Αναστάσιος Γιόβας, Senior Account Manager της Vantage Towers, σε τηλεπικοινωνιακό συνέδριο...

 

Του Φώτη Φωτεινού 

 

O κ. Γιόβας παρουσίασε το έργο και τους στόχους της Vantage Towers, η οποία αποτελεί πάροχο παθητικών υποδομών στην Ευρώπη, με παρουσία σε 10 χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα (η Vantage Towers διαχειρίζεται 5.250 σταθμούς βάσης των Vodafone και Wind).

Από το βήμα του συνεδρίου, ο κ. Γιόβας υπογράμμισε τη συνεισφορά της Vantage Towers στην ανάπτυξη της 5G συνδεσιμότητας, με την παροχή χώρου στις υποδομές της για τη γρήγορη επέκταση νέων δικτύων, την υλοποίηση λύσεων για την ενίσχυση της κάλυψης στους εσωτερικούς χώρους, τη δυνατότητα εγκατάστασης "έξυπνων" αισθητήρων στις εγκαταστάσεις της και τη συνδρομή της στην προαγωγή των εφαρμογών του μέλλοντος, όπως "Βιομηχανία 4.0", "έξυπνες πόλεις", αυτόνομη οδήγηση και ρομποτική ιατρική. 

 

 

Τα πλεονεκτήματα του 5G 

"Το 5G είναι εδώ και κάνει τη διαφορά, έχοντας πολλά πλεονεκτήματα. Το πρώτο είναι η χωρητικότητα, η οποία απαιτεί μεγαλύτερη πυκνότητα σε σταθμούς. Το δεύτερο είναι η απόκριση σε χρόνους κάτω από το δευτερόλεπτο και το τρίτο είναι η συνδεσιμότητα στο πλήθος των αισθητήρων στο οικοσύστημα του IoT", υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γιόβας. 

 

 

Ο Senior Account Manager της Vantage Towers, αφού πρώτα αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι, παρουσίασε τα οφέλη από την συνεργασία με μία εταιρεία παθητικού εξοπλισμού, όπως η Vantage Towers, προαναγγέλλοντας μάλιστα αύξηση της πυκνότητας των σταθμών, λόγω των αναγκών του 5G.   

Ακόμη, παρέθεσε τις δράσεις της εταιρείας για τη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, μέσω της λειτουργίας μικρών ανεμογεννητριών σε ιστούς, τη δημιουργία ιστών από ξύλο, τη λειτουργία κοντέινερ με καύσιμο το υδρογόνο και φωτοβολταϊκά πάνελ, κ.α.  

Σημειώνεται ότι η Vantage Towers αποτελεί εισηγμένη εταιρεία στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης και ξεκίνησε την παρουσία της στην Ελλάδα μέσω της Vantage Towers Greece, η οποία ιδρύθηκε, από κοινού, από τη Vodafone και τη Wind (στη συνέχεια η Wind πούλησε το ποσοστό της).

Η Vantage Towers έχει μέτοχο πλειοψηφίας τη Vodafone, με 81,7%, η οποία θα πουλήσει μέρος από το ποσοστό της σε δυο αμερικανικά fund, τα KKR και GIP, έχοντας αποφασίσει την έξοδο της εταιρείας από το Χρηματιστήριο και τη διαμόρφωση της νέας εταιρικής σχέσης στο 50% - 50%.  



gnews

 
Ακολουθήστε τον Ανεξάρτητος Τα Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

 
 

 

 

pixiz-19-09-2018-03-25-22

 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 


  
Πηγή:  www.capital.gr/epixeiriseis/3685499/    -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

 

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

 

«ο Ανεξάρτητος Τα Νέα» στηρίζεται αποκλειστικά στις χορηγίες και στις δωρεές των ιδιωτών



Στηρίξτε κι εσείς «τον Ανεξάρτητο Τα Νέα», από την Ελλάδα και το εξωτερικό με τους παρακάτω τρόπους

 

 

Θέλεις να προσφέρεις ;

.com/img/a/
Κάνοντας σήμερα τη δική σας δωρεά, μας βοηθάτε να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]