Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

Μία 50χρονη τουρίστρια από την Τσεχία κατέρρευσε και τελικά εξέπνευσε σε παραλία της Θάσου, περιμένοντας το μοναδικό ασθενοφόρο του νησιού...

 

Δεν έχουν τέλος τα έκτακτα περιστατικά κυρίως στα νησιά και ακριτικά σημεία της χώρας, τα οποία πολλές φορές αποβαίνουν μοιραία για ντόπιους και επισκέπτες, αναδεικνύοντας τις μεγάλες ελλείψεις που αντιμετωπίζει συνολικά το ΕΣΥ.

Αυτή τη φορά, όπως μεταδίδει το kavalanews, μια τουρίστρια από την Τσεχία έχασε τη ζωή της στην παραλία της Αστρίδας της Θάσου, με το μοναδικό ασθενοφόρο του νησιού, σύμφωνα με μαρτυρίες, να έφτασε πάρα πολύ αργά. 

 


Συγκεκριμένα, η γυναίκα λίγα δευτερόλεπτα αφότου είχε βγει από τη θάλασσα κατέρρευσε και στο σημείο κλήθηκε ιδιώτης γιατρός ο οποίος διαπίστωσε το θάνατό της. Το πτώμα της γυναίκας παρέλαβε στη συνέχεια το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 

Αυτόπτες μάρτυρες τονίζουν πως για 30 με 40 λεπτά, τέσσερις Ρουμάνοι τουρίστες στην παραλία προσπαθούσαν να της κάνουν ανάνηψη και πως το ασθενοφόρο έφτασε μετά από 51 λεπτά.

Πολλοί ξένοι τουρίστες ήδη έχουν αντιδράσει στα social media και αναφέρουν πως έχουν ιδιωτική ασφάλιση αλλά είναι άχρηστη καθώς υπάρχει μόνο ένα ασθενοφόρο στο νησί.

Έκκληση κάνουν Ρουμάνοι τουρίστες μέσω του Forum Thassos, στις τοπικές και τις εθνικές αρχές για αξιοπρεπείς ιατρικές συνθήκες για τους τουριστικούς προορισμούς που είναι γεμάτοι κόσμο.

 


 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 


  
Πηγή:    /www.kavalanews.gr/35385, popaganda.gr/newstrack/greece-newstrack/thasos-toyristria-pethane-stin-paralia    -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

 

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

 

 

 

 

Θέλεις να προσφέρεις ;

.com/img/a/
Κάνοντας σήμερα τη δική σας δωρεά, μας βοηθάτε να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]