Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

Ένας νέος τουριστικός πράκτορας, ο Etihad Holidays, θα ξεκινήσει τις δραστηριότητές του την επόμενη εβδομάδα, προσφέροντας αρχικά ταξιδιωτικά πακέτα προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ταϊλάνδη και τον Ινδικό Ωκεανό...

 

 

Αν και ως όνομα υπήρχε και στο παρελθόν, υπό την “ομπρέλα” της Etihad Airways, υπό το νέο του ιδιοκτήτη, την Capital Holidays, ο tour operator, θα ξεκινήσει επίσημα την εμπορική και επιχειρηματική του λειτουργία την ερχόμενη Δευτέρα (3 Ιουλίου), υποσχόμενος εγγύηση εξίσωσης των τιμών.

 

Σε πρώτη φάση, η ομάδα της Etihad Holidays στο Ηνωμένο Βασίλειο θα αποτελείται από τον γενικό διευθυντή, Ranj Kundi, την επικεφαλής του εμπορικού τμήματος, Gemma Lazenby, και τη διευθύντρια βασικών λογαριασμών Alison Bull, η οποία συνεργάζεται με περίπου 10 πρακτορεία στον βορρά και τη Σκωτία. Ενώ, στα “σκαριά” είναι η πρόσληψη ενός ακόμη Key Account Manager τις επόμενες εβδομάδες, για την υποστήριξη των πρακτόρων στα νότια της χώρας.

 

 


Οι πράκτορες θα μπορούν να εγγραφούν στην εμπορική πύλη του νέου οργανισμού – etihadholidayspro.co.uk- από τις 3 Ιουλίου, όταν ξεκινήσει τη λειτουργία του.

Τα ταξιδιωτικά γραφεία Dawson & Sanderson και Althams Travel βοηθούν την Etihad Holidays να αναπτύξει την εμπορική της πύλη ενόψει της έναρξης λειτουργίας της .

Η Gemma Lazenby, η οποία προσχώρησε στην Etihad Holidays τον Μάιο, δήλωσε ότι στόχος της είναι να πείσει κάθε ταξιδιωτικό πράκτορα στο Ηνωμένο Βασίλειο να εγγραφεί στην πύλη, όπου μπορούν να διενεργούνται, να τροποποιούνται και να ακυρώνονται κρατήσεις.

Σύμφωνα με την ίδια, ήδη, αρκετοί ταξιδιωτικοί πράκτορες έχουν εγγραφεί, σκοπός, όμως, είναι να εγγραφεί το σύνολο. Σε αυτή τη φάση, η Etihad Holidays, βρίσκεται στο στάδιο των συζητήσεων με αρκετές κοινοπραξίες, συζητώντας τους εμπορικούς όρους και όλα τα υπόλοιπα.

Το μεγαλύτερο ανεξάρτητο πρακτορείο του Ηνωμένου Βασιλείου, η Hays Travel, έχει, ήδη, συμφωνήσει με την Etihad Holidays.

 

Ο νεοαφιχθείς tour operator διαθέτει κεντρικά γραφεία στο Χάμερσμιθ του Λονδίνου, καθώς και κέντρο επικοινωνίας.

 

Το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γερμανία είναι οι δύο πρώτες αγορές που ανοίγουν για τις συναλλαγές της Etihad Holidays, αλλά υπάρχουν σχέδια να ανοίξουν σύντομα γραφεία στη Γαλλία και την Ισπανία.

Το επόμενο έτος, η Capital Holidays θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα προσφέρει οργανωμένες διακοπές σε προορισμούς που δεν είναι επί του παρόντος διαθέσιμοι στο δίκτυο της Etihad Airways, όπως παραθαλάσσιες διακοπές στη Μεσόγειο.

 

Η ομάδα της Etihad Holidays που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο θα επιβλέπει τις πωλήσεις για λογαριασμό της Capital Holidays.


 


 

pixiz-19-09-2018-03-25-22

 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 


  
Πηγή:    money-tourism.gr/etihad-holidays-nea-afixi-sta-toyristika-dromena    -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

 

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

 

 

 

 

Θέλεις να προσφέρεις ;

.com/img/a/
Κάνοντας σήμερα τη δική σας δωρεά, μας βοηθάτε να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]