Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

 Από θερμοπληξία έχασε τη ζωή του σήμερα γύρω στις 5 το απόγευμα 49χρονος εργαζόμενος του δήμου Καλλιθέας. Σύμφωνα με το kallitheaonline.gr, ο 49χρονος Μ.Δ., παρότι αντιμετώπιζε πλήθος προβλημάτων υγείας και γι’ αυτό ανήκε σε ευπαθή ομάδα, κλήθηκε σήμερα στις 16:45 να ανοίξει την παιδική χαρά η οποία βρίσκεται μεταξύ των οδών Σπάρτης και Περικλέους στην Καλλιθέα...

 

 

Αφού ξεκλείδωσε την είσοδο της παιδικής χαράς της οδού Σπάρτης, διένυσε μια απόσταση περίπου 50 μέτρων μέσα στην παιδική χαρα μέχρι να φτάσει στην δεύτερη είσοδο της παιδικής χαράς στην οδό Περικλέους, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, και εκεί κατά την την προσπάθεια του να ξεκλειδώσει το λουκέτο, κατέρρευσε.

Οι περίοικοι ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ και πράγματι σε ελάχιστα λεπτά – ώρα περίπου 17:15 – έφτασαν στο σημείο ομάδα ΔΙ.ΑΣ, ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ, καθώς και ένας δικυκλιστής διασώστης του ΕΚΑΒ.

 

Ο διασώστης οποίος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, έδωσε υπεράνθρωπη μάχη επί περίπου 20 λεπτά εφαρμόζοντας ΚΑΡΠΑ και με την χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, χωρίς όμως αποτέλεσμα, η καρδιά του άτυχου εργαζόμενου του δήμου Καλλιθέας τον είχε εγκαταλείψει.

Στη συνέχεια, στο σημείο έφτασε και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς ο αδερφός του 49χρονου.

 

Ο άτυχος εργαζόμενος διακομίσθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του, καθώς διαπιστώθηκε ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή λόγω θερμοπληξίας. Η νεκροψία-νεκροτομή έχει οριστεί να γίνει αύριο Δευτέρα.

 

Μετατέθηκε από ασφαλή χώρο του δήμου σε εξωτερικό

Να σημειωθεί ότι ο 49χρονος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, κατά το παρελθόν εργαζόταν ως κηπουρός του δήμου Καλλιθέας και σε ώρα προσβλήθηκε από μια σοβαρή μόλυνση με αποτέλεσμα να χάσει το ένα του μάτι.

Στη συνέχεια, λόγω των προβλημάτων της υγείας του (εκτός από την απώλεια του ματιού του, αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του, ήταν υπέρβαρος και βρισκόταν σε εντατική φαρμακευτική αγωγή) μετατέθηκε στο γκαράζ του δήμου Καλλιθέας ως φύλακας, σε χώρο, δηλαδή, απόλυτα ελεγχόμενο και με ιατρείο.

Πριν από δύο μήνες, για άγνωστο λόγο και με ποιανού εντολή παρά τη γνωστή πολύ σοβαρή κατάσταση της υγείας του σε όλους στην υπηρεσία, τον απομάκρυναν από το γκαράζ και τον μετέθεσαν στο πάρκο Δαβάκη.

 

Σύμφωνα με το Kallitheaonline.gr o Μ.Δ. είχε δηλώσει ότι με τα τόσα προβλήματα υγείας δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του εκεί και του ανατέθηκε να ανοιγοκλείνει την παιδική χαρά η οποία βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σπίτι του, μεταξύ των οδών Σπάρτης και Περικλέους., όπου και έχασε την ζωή του σήμερα το απόγευμα.

 


 

 

 

pixiz-19-09-2018-03-25-22

 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 


  
Πηγή:      /www.aftodioikisi.gr     -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

 

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

 

 

 

 

Θέλεις να προσφέρεις ;

.com/img/a/
Κάνοντας σήμερα τη δική σας δωρεά, μας βοηθάτε να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]