Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

   Στη δημοσιότητα δόθηκε από αλβανικά ΜΜΕ η ταυτότητα του 28χρονου Αλβανού που βασάνιζε την 22χρονη σύζυγό του στον Βόλο...

Σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα, πρόκειται για τον A. Κ. Η 22χρονη γυναίκα ήρθε στον Βόλο το 2021 μετά τον γάμο της με τον 28χρονο συντοπίτη της, έναν άνθρωπο σκληρό ο οποίος δεν την άφησε ποτέ να μάθει ελληνικά, γιατί ποτέ δεν της επέτρεψε επαφή με κάποιον άνθρωπο.

 


 

Ενδεικτικό της αγριότητας του 28χρονου η πληροφορία που μεταφέρει το gegonota.news ότι είχε ξυλοκοπήσει την 22χρονη και όταν έγινε γνωστό το φύλο του παιδιού τους επειδή δεν ήθελε κορίτσι!

Όταν γεννήθηκε το παιδί, μητέρα και βρέφος ζούσαν πέντε μήνες με κλειστά παντζούρια χωρίς να βλέπουν το φως του ήλιου. Οι ξυλοδαρμοί ήταν καθημερινοί και ο 28χρονος δεν επέτρεπε στη μητέρα ούτε να επισκεφθεί γιατρό για τα εμβόλια του παιδιού, ούτε να καλέσει γιατρό στο σπίτι.

 

 

Το περιστατικό της Πέμπτης

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη οι γείτονες του ζευγαριού, ακούγοντας τις κραυγές της 22χρονης κινητοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σπίτι τους προκειμένου να διαπιστώσουν εάν χρειάζεται βοήθεια.

Μετά από επίμονα χτυπήματά τους στην πόρτα, ο 28χρονος άνοιξε και προσπάθησε να διαφύγει, με τους περιοίκους να τον ακινητοποιούν, ενώ στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία που προχώρησε σε σύλληψή του.

Σε μετέπειτα εξέταση της γυναίκας, εντοπίστηκαν σημάδια στραγγαλισμού, με την 22χρονη να καταθέτει ότι ο άντρας της την χτυπούσε καθημερινά, ενώ σε άλλες δύο περιπτώσεις την είχε αφήσει σε πολύ χειρότερη κατάσταση από αυτήν στην οποία βρέθηκε.

Στα δύο χρόνια του εγκλεισμού της, τους πέντε τελευταίους μήνες δεν είδε ούτε το φως του ήλιου, καθώς της απαγόρευε να βγαίνει ακόμη και στην αυλή του σπιτιού. Οι εκβιασμοί και οι απειλές ήταν καθημερινό φαινόμενο. Έχω φάει σκληρότερο ξύλο, έχω φτάσει πολλές φορές κοντά στον θάνατο. Με απειλούσε πως εάν το σκάσω για την Αλβανία θα έρθει να σκοτώσει τους γονείς μου», είπε στην κατάθεσή της και περιέγραψε τον σύζυγό της σαν έναν άνθρωπο που ακολουθούσε μαφιόζικους κανόνες.

Η γυναίκα με το παιδί μεταφέρθηκαν σε προστατευόμενο χώρο, ώστε να βρίσκονται εκτός κινδύνου.  Ο 28χρονος βρίσκεται σε κράτηση, ενώ αντιμετωπίζει δίωξη σε κακουργηματικό βαθμό για παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη, πράξη που, σύμφωνα με τον νέο ποινικό κώδικα, ισούται με βαριά σωματική βλάβη.

Ο ίδιος οδηγήθηκε χθες ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή, όπου ζήτησε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 26/09/2023.

 

 

 


 

pixiz-19-09-2018-03-25-22

 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 


  
Πηγή:    www.newshub.gr/el/ellada/volos-aytos-einai-o-28chronos-poy-ederne-kai-kratoyse-fylakismeni-ti-gynaika-toy      -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

 

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

 

 

 

 

Θέλεις να προσφέρεις ;

.com/img/a/
Κάνοντας σήμερα τη δική σας δωρεά, μας βοηθάτε να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]