Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

 Απολογήθηκαν στην ανακρίτρια Πειραιά τρεις από τους τέσσερις που έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται για το έγκλημα που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα...

 

Ο καπετάνιος του πλοίου απολογήθηκε μέσω υπομνήματος στο οποίο φέρεται να υποστήριξε πως προέβη σε όλες τις ενέργειες που προβλέπονται από τη στιγμή που έμαθε για το περιστατικό στον καταπέλτη και πως ενημέρωση το Λιμενικό. Πληροφορίες αναφέρουν, ωστόσο, ότι η ανακρίτρια άσκησε και συμπληρωματική δίωξη εις βάρος του καπετάνιο για θανατηφόρο έκθεση σε κίνδυνο.

 

Από την πλευρά του, ο ύπαρχος που είναι εκείνος που καταγράφηκε να σπρώχνει τον Αντώνη στη θάλασσα και άρα ο βασικός κατηγορούμενος, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τον έσπρωξε «δυο φορές» και ότι την τρίτη επιχείρησε να τον εμποδίσει με τα χέρια του προκειμένου να μην μπει στο καράβι, αλλά δε τον ακούμπησε πριν πέσει. 

 "Πάτησε στο νύχι του καταπέλτη. Γλίστρησε κι αυτός κι εγώ. Εκείνος έπεσε. Ήθελα να πέσω να βοηθήσω αλλά είχε ήδη απομακρυνθεί το πλοίο" φέρεται να ισχυρίστηκε ο ίδιος στην απολογία του. Πρόσθεσε ότι όταν "γύρισε προς τα πίσω για να πάρει σωστικό μέσο ο άνθρωπος είχε πνιγεί από την περιδίνηση".

Τους ισχυρισμούς αυτούς, πάντως, διαψεύδουν, πέρα από τις μαρτυρίες, και τα βίντεο που έχουν καταγράψει το περιστατικό. Σημειώνεται, ακόμη, ότι ο ύπαρχος δεν έδωσε εξηγήσεις γιατί δεν άφησε τον 36χρονο να περάσει και να μπει στο καράβι με ασφάλεια.

 

Σημειώνεται ότι η τρίτη τακτική ανακρίτρια μεταβαίνει στο Θριάσιο όπου νοσηλεύεται με ισχαιμικό επεισόδιο ο τέταρτος συλληφθείς και μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του θα ανακοινώσει την απόφασή της για την προφυλάκιση των τεσσάρων συλληφθέντων. 

 

 


 

pixiz-19-09-2018-03-25-22

 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 


  
Πηγή:          -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

 

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

 

 

 

 

Θέλεις να προσφέρεις ;

.com/img/a/
Κάνοντας σήμερα τη δική σας δωρεά, μας βοηθάτε να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]