Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

 Ο εμίρης του Κατάρ, ο σεΐχης Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ Θάνι, κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να μην δώσει στο Ισραήλ «απεριόριστη άδεια να σκοτώνει» Παλαιστίνιους στον πόλεμο εναντίον της Χαμάς, κάνοντας λόγο για επικίνδυνη κλιμάκωση που απειλεί την παγκόσμια ασφάλεια...

 

«Λέμε αρκετά. Το Ισραήλ δεν θα πρέπει να έχει απεριόριστο πράσινο φως και απεριόριστη άδεια να σκοτώνει», τόνισε ο αλ Θάνι στην ετήσια ομιλία του στην έναρξη της συνεδρίασης του συμβουλίου της Σούρα του Κατάρ, στις πρώτες του δημόσιες δηλώσεις αφότου η χώρα ξεκίνησε την πιο πρόσφατη προσπάθεια μεσολάβησης μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς.

 

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στη Λωρίδα της Γάζας από τις 7 Οκτωβρίου όταν ξεκίνησαν τα πλήγματα του ισραηλινού στρατού σε απάντηση στην επίθεση της Χαμάς στο νότιο Ισραήλ που κόστισε τη ζωή σε περισσότερους από 1.400 ανθρώπους.

 

Έκτοτε το Κατάρ έχει διάλογο και με τις δύο πλευρές, χάρη στον οποίο η Χαμάς έχει απελευθερώσει τέσσερις από τους περισσότερους από 200 ομήρους που κρατά στη Γάζα.

«Ζητάμε μια σοβαρή περιφερειακή και διεθνή στάση απέναντι σε αυτή την επικίνδυνη κλιμάκωση που παρατηρούμε, η οποία απειλεί την ασφάλεια της περιοχής και του κόσμου», υπογράμμισε ο εμίρης.

 

 

 

«Δεν δεχόμαστε την ύπαρξη δύο μέτρων και δύο σταθμών και την άποψη ότι οι ζωές των Παλαιστίνιων παιδιών δεν μετράνε, σαν να μην έχουν πρόσωπα ή ονόματα», πρόσθεσε.

Πηγές: Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters



pixiz-19-09-2018-03-25-22

 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 


  
Πηγή:   www.onalert.gr/kosmos/emiris-toy-katar-to-israil-den-tha-prepei-na-echei-aperioristi-adeia-na-skotonei/541072/        -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

 

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

 

 

 

 

Θέλεις να προσφέρεις ;

.com/img/a/
Κάνοντας σήμερα τη δική σας δωρεά, μας βοηθάτε να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]