Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

 Τη δυνατότητα να συναντηθούν εκ νέου μετά το πέρας της θερινής ραστώνης, αλλά και να προωθήσουν σημαντικές δράσεις του οργανισμού με ευρύτερο αντίκτυπο, είχαν τα μέλη του Τμήματος «Δελφοί 25» (Chapter Delphi 25) της AHEPA, με την καθιερωμένη εκδήλωση για το «Τέλος του Καλοκαιριού» (End of Summer Celebration) που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «M Social Hotel Times Square» στο Μανχάταν...

 

Τα μέλη του «Delphi 25» γιόρτασαν, από την μια πλευρά, το βραβείο ως «Τμήμα της Χρονιάς», το οποίο απέσπασαν στο ετήσιο συνέδριο της AHEPA, που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι στο Λας Βέγκας, ενώ, παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να ενισχύσουν το νεοσύστατο οργανισμό «Icarus Assistance», η ίδρυση του οποίου θεωρήθηκε αναγκαιότητα και έχει έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό.

Ειδικότερα, το ταμείο του «Icarus Assistance» έχει ως στόχο να ενισχύει τις οικογένειες των Ελλήνων πιλότων οι οποίοι είτε τραυματίστηκαν σοβαρά, είτε έχασαν την ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, σε μια προσπάθεια, αφενός, να ανακουφιστούν οικονομικά και, αφετέρου, να αναγνωριστεί εμπράκτως το έργο και η αυτοθυσία των Ελλήνων πιλότων, που καθημερινά ρισκάρουν την ζωή τους προκειμένου να διατηρήσουν ασφαλή και απαραβίαστο τον ελληνικό εναέριο χώρο, εν μέσω των αλόγιστων παραβιάσεων που λαμβάνουν χώρα πάνω από το Αιγαίο.

 


«Η Ελληνο-Αμερικανική Κοινότητα είναι μια από τις ισχυρότερες στον κόσμο για τους Ελληνες. Δεν υπάρχουν πιο ισχυροί από τους Ελληνες της Νέας Υόρκης. Την ίδια στιγμή όμως, κάποιοι ρισκάρουν την ζωή τους στην Ελλάδα. Προσωπικά, θεωρώ ότι θα πρέπει να κάνουμε κάτι. Εάν κάποιος έχει πρόβλημα, εάν υπάρχει ατύχημα, να φροντίσουμε την οικογένειά του, αυτό θα είναι ένα σημείο εκκίνησης», δήλωσε στον «Εθνικό Κήρυκα» ο πρόεδρος του «Icarus Assistance», Διονύσης Σερατάκος (Dennis Seratakos), δίνοντας το στίγμα της δραστηριότητας του οργανισμού.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και το μέλος της AHEPA, Πίτερ Στάμος (Peter Stamos), ο οποίος επεσήμανε ότι αναμείχθηκε με τον οργανισμό «Icarus Assistance», προκειμένου να προσφέρει βοήθεια στις οικογένειες των πιλότων που τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν εν ώρα καθήκοντος.

«Οπως γνωρίζουμε, οι ελληνικοί ουρανοί υπόκεινται, σχεδόν σε καθημερινή βάση, στις υπερπτήσεις του τουρκικού στρατού και έχουν υπάρξει στιγμές όπου πιλότοι έχουν χάσει την ζωή τους, οπότε θέλαμε με κάθε τρόπο να προσφέρουμε την κάθε δυνατή βοήθεια», ανέφερε ο κ. Στάμος.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών», μεταξύ άλλων, ο ύπατος πρόεδρος της AHEPA, Σάββας Τσίβικος, ο πρόεδρος του Τμήματος Delphi 25, Δρ Σωτήριος Στεργιόπουλος, όπως επίσης και οι Ηλίας Κάτσος, Αργύρης Αργιτάκος, Δρ Πίτερ Σταυριανίδης, Χάρης Πατερουλάκης και πολλά ακόμη μέλη.

 

Της Ελένης Σακέλλη


pixiz-19-09-2018-03-25-22

 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 


  
Πηγή:     /www.ekirikas.com/to-tmima-delphi-25-tis-ahepa-enischyei-tous-ellines/      -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

 

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

 

 

 

 

Θέλεις να προσφέρεις ;

.com/img/a/
Κάνοντας σήμερα τη δική σας δωρεά, μας βοηθάτε να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]