Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

  Η ισπανική εταιρεία χαρακτηρίζει ως «στρατηγικής σημασίας και υψηλής ζήτησης» τη συγκεκριμένη γραμμή και αγόρασε ήδη αμαξοστοιχίες για αυτό το δρομολόγιο.

 

Mία start-up εταιρεία σιδηροδρομικών γραμμών υψηλής ταχύτητας, η Evolyn, ανακοίνωσε τα σχέδιά της να ξεκινήσει υπηρεσίες προς επιβάτες για να ανταγωνιστεί τη Eurostar στη «στρατηγικής σημασίας και υψηλής ζήτησης» διαδρομή από το Παρίσι στο Λονδίνο.

Την πληροφορία δημοσίευσε πρώτα η διεθνής έκδοση Railway Gazette, ενώ ο βρετανικός Guardian συμποληρώνει ότι «στην Evolyn ηγείται η οικογένεια Cosmen της Ισπανίας, η οποία έχει επενδύσει στην εταιρεία λεωφορείων και τρένων Mobico – παλαιότερα γνωστή ως National Express στην Ισπανία – και υποστηρίζεται από ανώνυμους Βρετανούς και Γάλλους «οικονομικούς εταίρους».

 


Στις 11 Οκτωβρίου η Evolyn ανκοίνωσε ότι είχε καταλήξει σε συμφωνία για την απόκτηση 12 τρένων υψηλής ταχύτητας τύπου Avelia από την Alstom, με δυνατότητα επιλογής για άλλα τέσσερα.

 

Στόχος της είναι να λανσάρει τις πρώτες της υπηρεσίες το 2025, με τον πλήρη στόλο της να χρησιμοποιείται το 2026. Θα προσφέρει μια «σύγχρονη, καινοτόμο και βιώσιμη» επιλογή παρέχοντας «την καλύτερη προσφορά ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές» για να «γίνει η αξιόπιστη επιλογή των χρηστών», σημειώνει η Railway Gazette.

 

Η Evolyn ανέφερε στη Railway Gazette International ότι τα δρομολόγια θα εκτελούνται χωρίς ενδιάμεσο σταθμό μεταξύ των κεντρικών σταθμών στο Παρίσι (Paris Nord) και στο Λονδίνο (London St Pancras International). Ενδέχεται να εξεταστούν στο μέλλον δυνατότητες για στάσεις στη βόρεια Γαλλία, αλλά δεν σχεδιάζονται επιπλέον δρομολόγια σε αυτό το αρχικό στάδιο.

 

 

 



pixiz-19-09-2018-03-25-22

 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 


  
Πηγή:    /www.huffingtonpost.gr       -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

 

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

 

 

 

 

Θέλεις να προσφέρεις ;

.com/img/a/
Κάνοντας σήμερα τη δική σας δωρεά, μας βοηθάτε να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]