Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

 Την στοιχειοθέτηση κατηγοριών για εγκληματική οργάνωση, με δομή και ιεραρχία στο χώρο των χούλιγκανς, θα ερευνήσουν οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, έπειτα από την κατάθεση φακέλων με υποθέσεις οπαδικής βίας αλλά και διασυνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα και τη Greek Mafia, από τους αρμόδιους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Αθλητισμού, στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Αδηλίνη...

 

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και όπως προκύπτει από δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Γ. Οικονόμου, οι φάκελοι που ο ίδιος κατέθεσε στην ανώτερη δικαστική λειτουργό περιέχουν πάνω από 200 ονόματα ατόμων που έχουν εμπλακεί και έχουν οργανώσει επεισόδια οπαδική βίας, τόσο στα γήπεδα όσο και σ’ άλλους χώρους.

Το ενδιαφέρον ωστόσο των ερευνητικών και δικαστικών Αρχών στρέφεται στα κοινά ονόματα, κοινά τόσο στους φακέλους με υποθέσεις της Greek Mafia που επίσης είχε καταθέσει στον Άρειο Πάγο πριν από περίπου πέντε χρόνια ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδης, σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης της ανεξέλεγκτης δράσης του οργανωμένου εγκλήματος, όσο και στα σοβαρά περιστατικά οπαδικής βίας.

Πρόκειται για πρόσωπα τα οποία οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ έχουν συναντήσει τόσο στον υπόκοσμο της Greek Mafia σε υποθέσεις «συμβολαίων θανάτου», λαθρεμπορίας πετρελαίου, διακίνηση ναρκωτικών και όπλων, όσο και στις υποθέσεις οπαδικής βίας κυρίως δε στην διοργάνωση ραντεβού θανάτου, αλλά και σε επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών στα γήπεδα αλλά και σ’ άλλους χώρους.

 

 

Οι χούλιγκαν της Greek Mafia

Συμβόλαια θανάτου, διακίνηση ναρκωτικών και όπλων, «προστασία» σε καταστήματα, ξυλοδαρμοί επ’ αμοιβή και κατά παραγγελία, είναι μερικές από τις παράλληλες δραστηριότητες των προσώπων που κινούνται με ευχέρεια μεταξύ του χουλιγκανισμού και του υποκόσμου του οργανωμένου εγκλήματος.

Χαρακτηριστική περίπτωση το «συμβόλαιο θανάτου» που εκτέλεσαν άγνωστοι στον Κορυδαλλό τον Ιούλιο του 2023, σκοτώνοντας ένα πρόσωπο γνωστό στην νύχτα αλλά και στις κερκίδες των γηπέδων, καθώς το όνομα του είχε εμπλακεί στην δολοφονία Φιλόπουλου το 2007 στην Παιανία και μάλιστα έχοντας ενεργό ρόλο, σύμφωνα με το κατηγορητήριο της εποχής.

Το όνομα του συγκεκριμένου ανθρώπου «ψιθυρίζονταν» στους διαδρόμους της Ασφάλειας, για την ενδεχόμενη εμπλοκή του σε συγκεκριμένα «συμβόλαια θανάτου» που εκτελέστηκαν την τελευταία 6ετία στο ακήρυχτο πόλεμο της νύχτας και αφορούσαν σε «βαριά» ονόματα της νύχτας.

Οι υποψίες αυτές επιβεβαιώθηκαν το περασμένο καλοκαίρι όταν ο ύποπτος έπεφτε νεκρός έξω από το σπίτι του στον Κορυδαλλό μετά από καρτέρι θανάτου που του είχαν στήσει πληρωμένοι «πιστολέρο» της Greek Mafia, παίρνοντας έτσι εκδίκηση για τις υποθέσεις στις οποίες είχε εμπλακεί το θύμα και αφορούσαν τις υποθέσεις της νύχτας.

Επίσης χαρακτηριστική περίπτωση είναι η υπόθεση γνωστού «νονού» της νύχτας, με «βαρύ» όνομα στον υπόκοσμο, οποίος μάλιστα εκτίει ποινή φυλάκισης για «προστασία» σε δεκάδες καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης στην Αττική, οποίος ξεκίνησε την «καριέρα» του από τα γήπεδα και τις κερκίδες συγκεκριμένης ομάδας.

Το 2014 ήταν η πρώτη φορά που το όνομα του συγκεκριμένου ανθρώπου είδε το φως της δημοσιότητας έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό διαιτητή στον Πειραιά, ο οποίος την ίδια μέρα είχε διαιτητεύσει σε ντέρμπι της Α’ Εθνικής. Έκτοτε το όνομα του άρχισε να «βαραίνει» μέσα στη νύχτα, αρχικά δίπλα σε κορυφαίο «νονό» της νύχτας εκείνη την εποχή και εν συνεχεία δημιουργώντας την δική του ομάδα εκβιαστών.

Μάλιστα πριν από λίγα χρόνια υπεγράφη σε βάρος του «συμβόλαιο θανάτου», πλην όμως ο ίδιος γλύτωσε παρ’ ότι βαριά τραυματισμένος καθώς το αυτοκίνητο του ήταν θωρακισμένο. Άλλωστε οι κακές «γλώσσες» της νύχτας έλεγαν εκείνη την εποχή πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν ενήμερος για το «συμβόλαιο θανάτου» στο όνομα του και είχε φροντίσει να πάρει όλα τα μέτρα ασφαλείας ώστε να γλυτώσει τη ζωή του.

 

 



pixiz-19-09-2018-03-25-22

 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 


  
Πηγή:      /www.real.gr/koinonia/arthro/ston_anakriti_o_37xronos_idioktitis_ton_skylon_pou_katasparaksan_tin_50xroni_sygklonizei_o_kipouros_itan_gemati_dagkomaties-972214/    -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

 

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

 

 

 

 

Θέλεις να προσφέρεις ;

.com/img/a/
Κάνοντας σήμερα τη δική σας δωρεά, μας βοηθάτε να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]