Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

  Η Jet2.com και η Jet2holidays έχουν επεκτείνει το υφιστάμενο πρόγραμμα για το Καλοκαίρι του 2024 από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ και έχουν προστεθεί επιπλέον αναχωρήσεις σε προορισμούς που ήδη εξυπηρετούνται από το Μάντσεστερ, συμπεριλαμβανομένης της Ισπανίας και της Ελλάδας, πράγμα που σημαίνει ότι η Jet2 θα πραγματοποιεί πλέον περισσότερες από 340 εβδομαδιαίες πτήσεις κατά τις περιόδους αιχμής, προς 58 προορισμούς από το αεροδρόμιο αυτό το Καλοκαίρι...

 

 

Προστέθηκαν σχεδόν 100.000 θέσεις που σημαίνει ότι αποτελεί το μεγαλύτερο καλοκαιρινό πρόγραμμα της Jet2 που έχει σχεδιαστεί για το συγκεκριμένο αεροδρόμιο.

 

Πρόσθετα καθημερινά δρομολόγια προς το Λανζαρότε θα εκτελούνται μεταξύ 21 Απριλίου και 1 Νοεμβρίου, αυξάνοντας τον αριθμό των εβδομαδιαίων αναχωρήσεων προς το νησί από το Μάντσεστερ για το καλοκαίρι του 2024 σε 14.

Θα υπάρχουν επιπλέον δρομολόγια κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή από τις 26 Μαΐου έως τις 31 Οκτωβρίου προς Αλικάντε, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των δρομολογίων την περίοδο αιχμής κάθε εβδομάδα να ανέρχεται σε 13.

Τα ελληνικά νησιά της Κέρκυρας, της Κρήτης και της Κω θα αποκτήσουν επίσης πρόσθετες πτήσεις, με μια επιπλέον πτήση τη Δευτέρα προς τα Χανιά στην Κέρκυρα, μια επιπλέον πτήση την Παρασκευή προς το Ηράκλειο (επίσης στην Κέρκυρα), μια επιπλέον πτήση την Τετάρτη προς την Κρήτη και μια επιπλέον πτήση την Πέμπτη προς την Κω, όλες μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου. Τα δρομολόγια αυτά αυξάνουν τον συνολικό αριθμό των αναχωρήσεων κάθε εβδομάδα σε 10 για την Κέρκυρα και το Ηράκλειο, τέσσερις για τα Χανιά και οκτώ για την Κω.

Η Σαρδηνία θα αποκτήσει πρόσθετες σαββατιάτικες πτήσεις μεταξύ 6 Ιουλίου και 28 Σεπτεμβρίου, αυξάνοντας τον αριθμό των εβδομαδιαίων αναχωρήσεων από το Μάντσεστερ σε τρεις.

Τέλος, θα υπάρχει ένα επιπλέον δρομολόγιο την Πέμπτη προς το Ρέους κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες του Μαΐου και προς το Μπουργκάς της Βουλγαρίας από τις 4 έως τις 11 Ιουλίου.

 

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Jet2 Steve Heapy δήλωσε: “Βλέπουμε ισχυρή και συνεχή ζήτηση για το Καλοκαίρι 24 σε όλους τους τομείς, με τις πτήσεις και τις διακοπές να αποδεικνύονται πολύ δημοφιλείς από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ. Ως ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανταποκριθήκαμε γρήγορα στη ζήτηση αυτή προσθέτοντας επιπλέον χωρητικότητα σε κάποια αγαπημένα δρομολόγια από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ”.




pixiz-19-09-2018-03-25-22

 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 


  
Πηγή:   money-tourism.gr/jet2-perissoteres-theseis-ellada-ispania-to-mantsester-to-fetino-kalokairi-kerkyra-kriti-kos-stoys-quot-eynoimenoys-quot-proorismoys-quot/  -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

 

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

 

 

 

 

Θέλεις να προσφέρεις ;

.com/img/a/
Κάνοντας σήμερα τη δική σας δωρεά, μας βοηθάτε να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]