Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

   Θα διπλασιαστεί το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς Travel Now Pay Later (TNPL) το 2032 και θα διαμορφωθεί στα 103,5 δισεκατομμύρια δολάρια από 45,6 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022, καταγράφοντας σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 8,6% κατά την προβλεπόμενη περίοδο, όπως αποκαλύπτει έρευνα που δημοσιεύτηκε από την Spherical Insights & Consulting...

 

Οι υπηρεσίες Travel now Pay Later είναι επιλογές χρηματοδότησης που επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να κάνουν κράτηση και να πληρώνουν για τα ταξίδια τους σε βάθος χρόνου και όχι όλα τα έξοδα μαζί,οι οποίες έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια, καθώς καθιστούν τα ταξίδια πιο προσιτά για όσους μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν όλα τα έξοδα αμέσως.

Αρκετές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εταιρειών, ξενοδοχείων και τρίτων εταιρειών που ειδικεύονται στη χρηματοδότηση ταξιδιών, παρέχουν υπηρεσίες “κράτησης τώρα και πληρωμής αργότερα” για ταξίδια.

Λόγω της ανάπτυξης των συστημάτων ηλεκτρονικών πληρωμών όπως το PayPal και το Klarna, οι καταναλωτές έχουν πλέον ευκολότερη πρόσβαση σε λύσεις χρηματοδότησης για αγορές που σχετίζονται με ταξίδια.

 


Το τμήμα αναψυχής και τα διεθνή ταξίδια κυριαρχούν στην αγορά

Η παγκόσμια αγορά Travel Now Pay Later χωρίζεται σε κατηγορίες που περιλαμβάνουν ταξίδια αναψυχής, επαγγελματικά ταξίδια, ταξίδια περιπέτειας, οικογενειακά ταξίδια και άλλα ταξίδια.

Με το υψηλότερο μερίδιο εσόδων 38,6% κατά την προβλεπόμενη περίοδο, το τμήμα αναψυχής ηγείται της αγοράς. Τα ταξίδια αναψυχής περιλαμβάνουν ταξίδια όπως διακοπές, αποδράσεις το Σαββατοκύριακο, οικογενειακές διακοπές και ατομικές περιπέτειες. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει εξειδικευμένες μορφές ταξιδιών, όπως τα πολιτιστικά και περιπετειώδη ταξίδια.

Επιπλέον, τα διεθνή ταξίδια, τα οποία έχουν σημαντικό αντίκτυπο σε τομείς όπως ο τουρισμός, οι αερομεταφορές και η φιλοξενία, είναι απαραίτητα για την ύπαρξη της παγκόσμιας οικονομίας. Επίσης, αναμένεται ότι η εγχώρια αγορά θα έχει μερίδιο εσόδων άνω του 35,8%. Τα εγχώρια ταξίδια είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του τοπικού τουρισμού και τη στήριξη της οικονομίας της κοινότητας.

Το τμήμα του προγράμματος δόσεων αναμένεται να κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς Travel Now Pay Later, η οποία χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες με βάση τα σχέδια πληρωμών: σχέδια δόσεων, σχέδια αναβολής πληρωμών και άλλα.

 


Κατά τη διάρκεια της περιόδου προβολής, η κατηγορία των σχεδίων δόσεων αναμένεται να κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.

Τα σχέδια δόσεων είναι οικονομικές ρυθμίσεις που επιτρέπουν στους πελάτες να πληρώνουν τα έξοδά τους σε βάθος χρόνου, σε δόσεις. Ενώ, τα σχέδια αναβολής πληρωμών συχνά απαιτούν προκαταβολή ενός ποσού και μελλοντική ημερομηνία για το υπόλοιπο ποσό.

Ο τομέας των ταξιδιωτικών γραφείων φαίνεται να κυριαρχεί στην αγορά TNPL, κατέχοντας μερίδιο εσόδων άνω του 57,2% κατά την περίοδο πρόβλεψης.

 

Στη Βόρεια Αμερική το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς

Με μερίδιο αγοράς άνω του 38,7% κατά την περίοδο πρόβλεψης η Βόρεια Αμερική ηγείται της αγοράς TNPL. Στη Βόρεια Αμερική, οι εταιρίες fintech χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να προσφέρουν δημιουργικές χρηματοοικονομικές λύσεις, όπως ταξιδιωτικά δάνεια και προγράμματα δόσεων. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο υψηλό βιοτικό επίπεδο της Βόρειας Αμερικής, καθώς και στη διαθεσιμότητα επιλογών άμεσων κρατήσεων και διαδικτυακών ταξιδιωτικών γραφείων. Έτσι, η αγορά των υπηρεσιών Travel Now Pay Later αναμένεται να αυξηθεί.

Η αγορά της Ασίας-Ειρηνικού αναμένεται να αυξηθεί με σημαντικό CAGR κατά την προβλεπόμενη περίοδο. Η χρήση των ψηφιακών πληρωμών έχει αυξηθεί στην περιοχή, διευκολύνοντας τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν υπηρεσίες TNPL.

Η αυξανόμενη τουριστική βιομηχανία της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού καθιστά τη στρατηγική Travel Now Pay Later φυσική επιλογή για τη συγκεκριμένη αγορά.

Στην Ευρώπη, όπου πολλοί πωλητές παρέχουν ευέλικτες εναλλακτικές λύσεις πληρωμής για τις κρατήσεις, οι υπηρεσίες Travel Now Pay Later είναι συνηθισμένες. Η τάση αυτή είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου οι κρατήσεις πτήσεων και πακέτων διακοπών με τη χρήση προγραμμάτων αναβολής πληρωμής είναι συνηθισμένες.

 

 


pixiz-19-09-2018-03-25-22

 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 


  
Πηγή:  money-tourism.gr/almatodis-anaptyxis-tis-agoras-travel-now-pay-later-tha-xeperasei-ta-100-disekatommyria-dolaria-to-2032/   -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

 

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

 

 

 

 

Θέλεις να προσφέρεις ;

.com/img/a/
Κάνοντας σήμερα τη δική σας δωρεά, μας βοηθάτε να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]