Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

00:
00:00 / 00:35
Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Share
Vidverto Player


 

  Kατέχω πραγματικό χρυσό, ασήμι και πραγματικό Bitcoin, ανέφερε ο Robert Kiyosaki...


 

Να μείνουμε μακριά από μετοχές, τράπεζες και τραπεζίτες μάς προτρέπει ο γνωστός συγγραφέας οικονομικών συγγραμμάτων Robert Kiyosaki, θεωρώντας πως η αγορά είναι παραφουσκωμένη και επικίνδυνη σε καμπή…


Οι μετοχές και οι τράπεζες είναι μια απάτη που διαφέρει από τις υπόλοιπες, γιατί οι τοποθετήσεις σε αυτές, ή τα δάνεια από αυτές, στην πραγματικότητα, εαι καλή συμβουλή και κατά άλλους οι χειροπέδες που θα σας κρατήσουν φτωχούς, προσθέτει ο αναλυτής.


H αλήθεια είναι πως έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος από τότε που η κρίση των περιφερειακών τραπεζών αποκάλυψε τρωτά σημεία του χρηματοπιστωτικού συστήματος στις ΗΠΑ και, όπως φαίνεται, δεν έχει παρέλθει.


Πρόσφατη έκθεση της Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) διαπιστώνει ότι ο κλάδος εξακολουθεί να παλεύει με τεράστιες απραγματοποίητες ζημίες, μεγάλο αριθμό «προβληματικών» τραπεζών και προκλήσεις που θα μπορούσαν να επιδεινωθούν λόγω του υψηλού πληθωρισμού και των επιτοκίων.


Ειδικότερα, η χρηματοπιστωτική ρυθμιστική αρχή των ΗΠΑ δημοσίευσε τα ευρήματα της έκθεσης «FDIC Quarterly Banking Profile First Quarter 2024» στις 29 Μαΐου, με τους αξιωματούχους να επιβεβαιώνουν ότι οι μη πραγματοποιηθείσες ζημιές σε τίτλους διαθέσιμους προς πώληση και διακρατούμενους μέχρι τη λήξη αυξήθηκαν κατά 39 δισεκατομμύρια δολάρια, σε 517 δισεκατομμύρια δολάρια.


Αυτό, σημειώνει η έκθεση, αντικατοπτρίζει

Advertisement

ένατο συνεχόμενο τρίμηνο με «ασυνήθιστα υψηλές μη πραγματοποιηθείσες ζημιές» από τότε που η Federal Reserve άρχισε να αυξάνει τα επιτόκια, τον Μάρτιο του 2022.

 

 Η αύξηση των μη πραγματοποιηθεισών ζημιών από τίτλους που έχουν ως εξασφάλιση στεγαστικά δάνεια αντιπροσώπευε το μεγαλύτερο μέρος της εν λόγω αύξησης το διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου.

Περαιτέρω η έκθεση FDIC αποκάλυψε ότι ο αριθμός των προβληματικών τραπεζών ανήλθε συνολικά σε 63 το πρώτο τρίμηνο, από 52 το δ’ τρίμηνο του 2023 - στο 1,4% του συνόλου των αμερικανικών τραπεζών.


Σε αυτό το πλαίσιο, ο Kiyosaki δεν προκρίνει την αγορά Bitcoin ή ETF, αλλά την απόκτηση φυσικών μετάλλων, όπως ασήμι και χρυσό.

 

 

 

 

 


pixiz-19-09-2018-03-25-22

 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 


  
Πηγή:    https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/745911/robert-kiyosaki-meinete-makria-apo-metoxes-trapezes-kai-trapezites-epilekste-asfaleia   -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

 

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

 

 

 

 

Θέλεις να προσφέρεις ;

.com/img/a/
Κάνοντας σήμερα τη δική σας δωρεά, μας βοηθάτε να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]