Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

  Με αφορμή την δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό η κυβέρνηση Μητσοτάκη «θυμήθηκε» τη «ναυαρχίδα» του ελληνικού τουρισμού...

 

Mε εντολή του ίδιου του Μαξίμου την Μύκονο που έχει υποστεί συνολική τουριστική «καθίζηση» σε σχέση με το 2022 κατά 50%  καθώς το νησί χαρακτηρίζεται πλέον ως «επικίνδυνη περιοχή»


Τι σημαίνει επικίνδυνη περιοχή; Σημαίνει ότι πρόκειται για άντρο βαριάς παρανομίας και άρα είναι μέρος επικίνδυνο και για τους τουρίστες με ότι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία του νησιού.

 

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εδώ και καιρό είχε βάλει στο «μάτι» την Μύκονο και είχε ήδη ξεκινήσει σχετικές διαδικασίες από πέρσι.

Η Μύκονος είναι από τα νησιά που δε «συμπαθεί» ο Κ.Μητσοτάκης και δεν είναι τυχαίο είναι το μοναδικό νησί που του επιβλήθηκε το 2021 καραντίνα γιατί έκριναν ότι οι Μυκονιάτες «ξέφυγαν» από τις εντολές του ιατρικού ιερατείου εκείνων των ημερών.

 

 

 

Σημειώνεται ότι την παρανομία στη Μύκονο την εξέθρεψαν οι ίδιοι οι κυβερνώντες και όσοι δολοφονήθηκαν και είχαν διαφορές με το Νόμο, ήταν γνωστοί και για τις επαφές τους με το Μέγαρο Μαξίμου.

Στο νησί κανείς δεν μπορεί να λειτουργήσει αν δεν καλύπτεται από «ψηλά» και όποιος κατάλαβε… κατάλαβε.

 

 

 

Επίσης, το γεγονός ότι κάθε χρόνο αλλάζει ο διοικητής του ΑΤ της Μυκόνου δεν είναι κάτι θετικό καθώς χρειάζεται να πάει κάποιος να εργαστεί εκεί σε μακρόχρονη βάση για να παραχθεί έργο.

Είναι σαν να τους θεωρούν «υποψήφιους διεφθαρμένους».

Με αφορμή την εν ψυχρώ εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό, μετά από παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη βρίσκεται σε εξέλιξη η εισαγγελική έρευνα για την αποκαλούμενη και ως «μαφία της οικοδομής» στη Μύκονο.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε το πρωί της Τετάρτης στον Αντεισαγγελέα Εφετών Αθηνών, Εποπτεύοντα τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής στη δίωξη του Οργανωμένου Εγκλήματος και Πρόεδρο του Συμβουλίου Συντονισμού Ανάλυσης και Ερευνών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη την ακόλουθη παραγγελία:

«Προς τoν κ. Αντεισαγγελέα Εφετών Αθηνών,

Εποπτεύοντα τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής στη δίωξη του Οργανωμένου Εγκλήματος και Πρόεδρο του Συμβουλίου Συντονισμού Ανάλυσης και Ερευνών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

H πρόσφατη δολοφονία του Π. Σ., τοπογράφου μηχανικού, στο Ψυχικό, ανέδειξε την επιτακτική ανάγκη αντιμετώπισης της βαριάς εγκληματικότητας, που χαρακτηρίζεται από τον τύπο ως «Μαφία της Μυκόνου», στο νησί, με την ενεργοποίηση και αξιοποίηση των ενδεδειγμένων προς τούτο μηχανισμών, τους οποίους έχει στη διάθεσή της η Πολιτεία.

Από τα συνημμένα στην παρούσα δημοσιεύματα του τύπου σε συνδυασμό και με την από 8/7/2024 αναφορά κατοίκου της Μυκόνου που επισυνάπτεται και αυτή και περιήλθε στη Δ/νη Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μας υποβλήθηκε δε στις 9/7/2024 από τη Δ/νση Ασφάλειας Αττικής, προβάλλει ως απολύτως απαραίτητη η διερεύνηση τέλεσης σοβαρών εγκλημάτων που συνιστούν πιθανότατα δράσεις οργανωμένου εγκλήματος, αλλά και συναφών εγκληματικών πράξεων (συγκρότηση, διεύθυνση κλπ εγκληματικής οργάνωσης, κακουργηματικές εκβιάσεις που συνδέονται και με την οικοδομική/κατασκευαστική δραστηριότητα, τις αγοραπωλησίες ακινήτων καθώς και την «προστασία» επιχειρήσεων, ανθρωποκτονίες, βαριές σωματικές βλάβες, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, σοβαρή παραβατικότητα αναφορικά με την πολεοδομική νομοθεσία, τη νομοθεσία για την προστασία των αρχαιοτήτων, του περιβάλλοντος, διακίνηση ναρκωτικών, πλαστογραφίες κ.α).

Η πιο πάνω εγκληματική δραστηριότητα δεν περιορίζεται στο νησί της Μυκόνου, αλλά φαίνεται ότι επεκτείνεται και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, ακόμα δε και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Εν όψει των ανωτέρω παρακαλούμε για τις κατά νόμον ενέργειές σας, συμπεριλαμβανομένης και της ενεργοποίησης του αυτοτελώς αναγνωριζομένου δικαιώματός σας προς διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ή προανάκρισης (άρθρο 4 παρ.3 του Ν. 2265/1994, ως ισχύει), σε συνεργασία με την ήδη επιληφθείσα Δ/νση Ασφάλειας Αττικής, καθώς και της αξιοποίησης όλων των δικονομικών δυνατοτήτων σας (άρση τηλεφωνικού απορρήτου, διενέργεια ερευνών, ειδικών ανακριτικών πράξεων κλπ), προκειμένου να καταπολεμηθεί η πιο πάνω εγκληματική δραστηριότητα και να αποκατασταθεί η νομιμόμητα.

Παρακαλούμε τέλος να ενημερώνετε για την πορεία των ερευνών σας τον αρμόδιο Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Γεωργία Ευθ. Αδειλίνη».

 

Όλα αυτά ενώ καταγράφεται κατάρρευση για δεύτερη συνεχή χρονιά των τουριστικών αφίξεων στα νησιά-ναυαρχίδες του ελληνικού τουρισμού, στην Μύκονο και την Σαντορίνη με μειώσεις αφίξεων ακόμα και 40%, ενώ περίπου η ίδια εικόνα καταγράφεται και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, την Πελοπόνησσο, τα Δωδεκάνησα και την Χαλκιδική, μόνο που εδώ οι αφίξεις ξεκινούν από «μαύρα χάλια» εδώ και χρόνια.

 

 

 

 

 


pixiz-19-09-2018-03-25-22

 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 


  
Πηγή:  https://www.pronews.gr/mykonos/asfaleia/i-eisaggeleas-tou-areiou-pagou-zita-ereyna-gia-ti-mafia-tis-oikodomis-sti-mykono/     -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

 

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

 

 

 

 

Θέλεις να προσφέρεις ;

.com/img/a/
Κάνοντας σήμερα τη δική σας δωρεά, μας βοηθάτε να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]