Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

  Voucher “Αλλάζω συσκευή 2”- Ποιες συσκευές προστίθενται στο πρόγραμμα για το 2024 – Χρονοδιάγραμμα υποβολής αιτήσεων...

 

Το ενημερωμένο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή 2» προσφέρει επιχορήγηση σε νοικοκυριά για την αντικατάσταση παλιών ηλεκτρικών συσκευών με νέες, πιο οικολογικές και ενεργειακά αποδοτικές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συσκευές όπως πλυντήρια, φούρνους, ψυγεία και κλιματιστικά, τα οποία διαθέτουν WiFi για τηλεχειριζόμενη λειτουργία.

Η επιχορήγηση στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή 2» θα παρέχεται μέσω επιταγών (vouchers), οι οποίες θα μπορούν να εξαργυρωθούν σε καταστήματα λιανικής πώλησης ηλεκτρικών συσκευών για την αγορά νέων, φιλικών προς το περιβάλλον συσκευών. Οι vouchers αυτές θα καλύπτουν ένα μέρος της συνολικής δαπάνης της νέας συσκευής. Με την αγορά κάθε νέας συσκευής με επιδότηση, αναλαμβάνεται επίσης η υποχρέωση να παραδοθεί η παλιά συσκευή προς ανακύκλωση.

Όσον αφορά τις αιτήσεις για το πρόγραμμα, αναμένεται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

Το Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» απευθύνεται σε ιδιώτες και νοικοκυριά με σκοπό την ενίσχυση για:

  1. Αντικατάσταση οικιακών ηλεκτρικών συσκευών: Το πρόγραμμα καλύπτει την αγορά νέων συσκευών που είναι φιλικές προς το περιβάλλον και ενεργειακά αποδοτικότερες, αντικαθιστώντας παλιές ενεργοβόρες συσκευές. Αυτό στοχεύει στην προώθηση της ενεργειακής αποδοτικότητας και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.
  2. Ανακύκλωση παλαιών συσκευών: Μαζί με την επιδότηση για νέες συσκευές, υπάρχει και η υποχρέωση για την ανακύκλωση των παλιών. Αυτό βοηθά στην αποτροπή της συσσώρευσης απορριμμάτων και της μόλυνσης του περιβάλλοντος.
  3.  

Voucher “Αλλάζω συσκευή 2”- Ποιες συσκευές προστίθενται στο πρόγραμμα για το 2024 – Χρονοδιάγραμμα υποβολής αιτήσεων

Με αυτά τα μέτρα, το πρόγραμμα στοχεύει να καταστήσει τα νοικοκυριά πιο ενεργειακά αποδοτικά και να προάγει την οικολογική συνείδηση, παρέχοντας παράλληλα οικονομικά κίνητρα για την αναβάθμιση του οικιακού εξοπλισμού.

Το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή 2» θα περιλαμβάνει συσκευές όπως πλυντήρια, φούρνους, ψυγεία και κλιματιστικά, οι οποίες θα διαθέτουν δυνατότητα WiFi για απομακρυσμένο έλεγχο.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή 2» θα έχουν την ευκαιρία να ρυθμίζουν απομακρυσμένα τις ώρες λειτουργίας των συσκευών τους, αξιοποιώντας τη δυνατότητα Wi-Fi που προσφέρουν οι νέες συσκευές. Η αλλαγή στη διαθεσιμότητα του φθηνότερου ρεύματος, το οποίο πλέον μεταφέρεται κατά τις μεσημεριανές ώρες—όταν πολλοί βρίσκονται εκτός σπιτιού λόγω εργασίας—, καθιστά σχεδόν απαραίτητη την χρήση συσκευών που μπορούν να λειτουργήσουν απομακρυσμένα.

 

Το πρόγραμμα αναμένεται να εντάξει στις προσφερόμενες συσκευές και άλλα είδη, όπως πλυντήρια ρούχων, τα οποία είναι πιο επηρεασμένα από τη χρήση κατά τις ώρες φθηνού ρεύματος, σε αντίθεση με τα ψυγεία και καταψύκτες που λειτουργούν συνεχώς και δεν επηρεάζονται από την τιμολογιακή πολιτική. 

 

Η δυνατότητα να ρυθμίζουν οι χρήστες τις συσκευές τους μέσω Wi-Fi από την εργασία τους αναμένεται να παρέχει σημαντικά οφέλη, όπως και την εξοικονόμηση ενέργειας, προσαρμόζοντας τη λειτουργία τους στις ώρες φθηνότερης ταρίφας. Το ΥΠΕΝ εισάγει αυτό το πρόγραμμα με στόχο την προώθηση πιο έξυπνων και διασυνδεδεμένων οικιακών συσκευών στα νοικοκυριά.

 

 

 

 

 

 

 


pixiz-19-09-2018-03-25-22

 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 


  
Πηγή:    https://ergasia.gr/310029/voucher-allazo-syskeyi-2-poies-syskeyes-prostithentai-sto-programma-gia-to-2024   -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

 

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

 

 

 

 

Θέλεις να προσφέρεις ;

.com/img/a/
Κάνοντας σήμερα τη δική σας δωρεά, μας βοηθάτε να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]