Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


Ο εκτελών χρέη ΥΠΕΞ του Ιράν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ, Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν Αλ Θανί...

 

Ο εκτελών χρέη υπουργού Εξωτερικών του Ιράν, Αλή Μπαγκερί, είπε ότι θεωρούν τις ΗΠΑ «συνεργούς στο έγκλημα» που παρέχουν πολεμικά όπλα στο Ισραήλ και όχι διαμεσολαβητές στις συνομιλίες για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα.

Σε ανάρτηση το στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Χ, ο Μπαγκερί έδωσε πληροφορίες για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ, Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν Αλ Θανί.

Ο Μπαγκερί ανέφερε ότι αντάλλαξαν απόψεις με τον υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ για την πορεία των συνομιλιών στην Ντόχα για τον τερματισμό των ισραηλινών επιθέσεων στη Γάζα και σημείωσε ότι «επέστησε την προσοχή στις απόπειρες εξαπάτησης και καταδολίευσης των ΗΠΑ και του Ισραήλ στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων».

Ο Μπαγκερί είπε ότι θεωρούν τις ΗΠΑ «συνεργούς στο έγκλημα» που παρέχουν πολεμικά όπλα στο Ισραήλ και όχι διαμεσολαβητές στις συνομιλίες για την επίτευξη του πυρός στη Γάζα και ανέφερε ότι πρέπει να χρησιμοποιηθούν όλα τα μέσα για να εξαναγκαστεί το Τελ Αβίβ να τερματίσει τις επιθέσεις του στη Γάζα.

Πρόκειται για τη δεύτερη τηλεφωνική επικοινωνία των δύο υπουργών από την έναρξη των συνομιλιών για την κατάπαυση του πυρός που πραγματοποιήθηκαν στην πρωτεύουσα του Κατάρ, την Ντόχα, την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που πραγματοποιήθηκε προχθές, ο Μπαγκερί υπογράμμισε τη σημασία της συνέχισης των κοινών προσπαθειών, συμπεριλαμβανομένων των διπλωματικών πρωτοβουλιών, για τον τερματισμό των γενοκτονικών εγκλημάτων που διαπράττει το Ισραήλ στη Γάζα.

 

 


 

  Ο αριθμός των τραυματιών ανήλθε στους 92.537, αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Υγείας στη Γάζα

 

Στους 40.074 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών στις σφοδρές επιθέσεις που εξαπολύει το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας από τις 7 Οκτωβρίου 2023.

Το Ισραήλ συνεχίζει τις σφαγές στη Λωρίδα της Γάζας εδώ και 316 μέρες.

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι 69 Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 136 τραυματίστηκαν στις πέντε επιθέσεις που εξαπέλυσε το Ισραήλ το τελευταίο σαρανταοκτάωρο.

Στους 40.074 ανήλθε ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους και στους 92.537 ο αριθμός των τραυματιών από τις 7 Οκτωβρίου 2023 που ξεκίνησαν οι επιθέσεις.

Από την άλλη, ενώ οι ισραηλινές αρχές εκδίδουν νέες εντολές εκκένωσης, χιλιάδες οικογένειες συνεχίζουν να εκτοπίζονται στη Γάζα.

Μόνο το 11% της Λωρίδας της Γάζας εξακολουθεί να είναι δήθεν «ασφαλής ζώνη».










pixiz-19-09-2018-03-25-22

 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 


  
Πηγή:   www.trt.net.tr/greek/kosmos/2024/08/17     -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

 

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]