Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

  Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Βάρνας στη Βουλγαρία ανακοίνωσε την έναρξη ενός πρωτοποριακού προγράμματος με τίτλο «Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση», που στοχεύει στην εκπαίδευση καθηγητών για τη χρήση εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης στις ακαδημαϊκές αίθουσες...

 

 Το πρόγραμμα, που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο, θα φιλοξενήσει 120 καθηγητές και φοιτητές.

 

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά συνέδρια που καλύπτουν διάφορες θεματικές ενότητες, μαθαίνοντας για την εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης στην εκπαίδευση, τις βασικές λειτουργίες του ChatGPT και του Gemini, και πώς αυτά τα εργαλεία μπορούν να ενσωματωθούν στη διδασκαλία. Επίσης, θα εξετάσουν μεθόδους δημιουργίας οπτικού περιεχομένου και στρατηγικές για την αποτελεσματική ενσωμάτωση της Τεχνητής Νοημοσύνης σε διαφορετικούς ακαδημαϊκούς κλάδους.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγορά λογισμικού πλατφορμών Τεχνητής Νοημοσύνης σημείωσε σημαντική ανάπτυξη το 2023 και αναμένεται να συνεχίσει με σταθερό ρυθμό, λόγω της αυξανόμενης υιοθέτησης της τεχνολογίας αυτής σε πολλούς τομείς.

 

Σύμφωνα με την τελευταία πρόβλεψη της International Data Corporation (IDC), τα παγκόσμια έσοδα από το λογισμικό πλατφορμών Τεχνητής Νοημοσύνης αναμένεται να φτάσουν τα 153 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2028, με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 40,6% για την περίοδο 2023-2028..

 

Η έκρηξη της Τεχνητής Νοημοσύνης το 2023 αποτυπώνεται και στα παγκόσμια έσοδα από λογισμικό πλατφορμών, που αυξήθηκαν κατά 44,4% σε ετήσια βάση, φτάνοντας τα 27,9 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την IDC.

 

Η Microsoft παραμένει κυρίαρχη στην αγορά αυτή, λόγω των ολοκληρωμένων λύσεων που προσφέρει και του ευρέος οικοσυστήματος προϊόντων και υπηρεσιών της. Οι λύσεις Τεχνητής Νοημοσύνης της εταιρείας είναι βαθιά ενσωματωμένες στο λογισμικό και τις υπηρεσίες cloud της, προσφέροντας μια ομαλή εμπειρία τόσο για επιχειρήσεις όσο και για προγραμματιστές.

 







 

 


pixiz-19-09-2018-03-25-22

 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 


  
Πηγή:     https://primenews.press/voulgaria-kathigites-kai-foitites-ekpaidevontai-sta-mystika-tis-technitis-noimosyni/   -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

 

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]