Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

 Μια 21χρονη τουρίστρια βίωσε έναν εφιάλτη κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κω, όταν ένας 53χρονος υπάλληλος ξενοδοχείου φέρεται να τη βίασε μέσα στο δωμάτιό της. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Μαστιχάρι, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία και στους επισκέπτες του νησιού...

 

Το Περιστατικό

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής τουρίστριας, ο 53χρονος υπήκοος Ρουμανίας, που εργαζόταν στη μονάδα, μπήκε στο δωμάτιό της και άρχισε να τη θωπεύει παρά την αντίστασή της. Ο φερόμενος δράστης δεν σταμάτησε, συνεχίζοντας την κακοποίηση. Η κοπέλα, τρομοκρατημένη και σοκαρισμένη από την επίθεση, βρήκε το θάρρος να καταγγείλει το συμβάν στην αστυνομία.

 

Η Αντίδραση των Αρχών

Μετά την καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών, οι αστυνομικές αρχές κινήθηκαν άμεσα και προχώρησαν στη σύλληψη του 53χρονου στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν. Ο δράστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κω, όπου θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση.

 

Σοκαρισμένη η Κοινότητα

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση τόσο στους επισκέπτες του ξενοδοχείου όσο και στην τοπική κοινωνία. Η βία κατά των γυναικών παραμένει ένα σοβαρό ζήτημα, και τέτοιες υποθέσεις τονίζουν την ανάγκη για αυξημένα μέτρα προστασίας και αυστηρότερες κυρώσεις για τους δράστες.

 

Στήριξη στα Θύματα

Η 21χρονη τουρίστρια, αν και σοκαρισμένη, έλαβε άμεσα την υποστήριξη των αρχών και βρίσκεται υπό ψυχολογική υποστήριξη. Το περιστατικό έφερε στο προσκήνιο το θέμα της ασφάλειας των τουριστών και την ανάγκη για καλύτερη εκπαίδευση των εργαζομένων στον τουριστικό τομέα, ώστε να αποτρέπονται τέτοια τραγικά γεγονότα.

 

Το ζήτημα της βίας κατά των γυναικών είναι κρίσιμο και η υπόθεση αυτή αποτελεί υπενθύμιση της ανάγκης για άμεσες ενέργειες και μέτρα πρόληψης σε όλους τους τομείς της κοινωνίας.

 

 

 

 

 


 

 


pixiz-19-09-2018-03-25-22

 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 


  
Πηγή:   primenews.press     -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

 

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]