Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

 Όπως περιέγραψε συμμετείχε κρυφά σε "αποκλίνουσες σεξουαλικές" συγκεντρώσεις...

 

Ο «αρχιτέκτονας» του lockdown της Νέας Υόρκης την περίοδο της πανδημίας και δεξί χέρι του τότε δημάρχου, Μπιλ ντε Μπλάζιο, παραδέχτηκε ότι παραβίαζε τους κανόνες προκειμένου να πάρει μέρος σε σεξουαλικά πάρτι με ναρκωτικά


 Πρόκειται για τον Δρ. Τζέι Βάρμα ο οποίος όχι μόνο δεν τήρησε τις οδηγίες που είχε δώσει στους κατοίκους της «πόλης που δεν κοιμάται ποτέ», αλλά έβγαινε από το σπίτι χωρίς να υπάρχει επείγουσα ανάγκη. Ακόμη διασκέδαζε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κάνοντας χρήση ναρκωτικών ουσιών ενώ συμμετείχε και σε σεξουαλικά όργια.


Όπως περιέγραψε συμμετείχε κρυφά σε «αποκλίνουσες σεξουαλικές» συγκεντρώσεις- όπως τις χαρακτήρισε-, πως διοργάνωνε σεξουαλικά πάρτι στο σπίτι του και πως νοίκιαζε δωμάτια σε ξενοδοχεία μαζί με φίλους του όπου «γδύνονταν» και έπαιρναν «molly» – το MDMA ή η έκσταση στην αργκό.

 Σε βίντεο που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Daily Mail, ο πρώην «αρχιτέκτονας» του lockdown στη Νέα Υόρκη για τον κορονοϊό παραδέχτηκε ότι παραβίασε τους δικούς του κανόνες για να συμμετέχει σε πάρτι όπου οι παριστάμενοι έκαναν και χρήση ουσιών.

 Μιλώντας μπροστά στην κάμερα, αναφέρθηκε για το πώς έχτισε την καριέρα του και στη συνέχεια δεν δίστασε να πει δημοσίως ότι, στη διάρκεια της πανδημίας της νόσου Covid, πήγαινε σε υπόγεια ρέιβ πάρτι τα οποία απαγορεύονταν στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί από τις υγειονομικές αρχές. Τα σεξουαλικά όργια και η παραβίαση των περιοριστικών μέτρων έγιναν από τον Αμερικανό καθηγητή όταν η πανδημία ήταν στο πικ της – δηλαδή μεταξύ 2020 – 2021.


Η κάμερα που κατέγραψε κρυφά την αντιεπαγγελματική – ανάρμοστη συμπεριφορά του καθηγητή Ιατρικής, ανήκει στην Mug Club Undercover, μια ερευνητική οργάνωση την οποία διευθύνει ο δεξιός σχολιαστής Στίβεν Κράουντερ. Σημειώνεται ότι ο Δρ. Βάρμα ήταν ο πιο υψηλόβαθμος σύμβουλος για τη νόσο Covid του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


pixiz-19-09-2018-03-25-22

 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 


  
Πηγή:      NY post      -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

 

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]