Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

 Σάλος έχει προκληθεί με μια τουρίστρια στην Τήλο η οποία ζήτησε να πεταχτούν στη θάλασσα δεκάδες πρόσφυγες που μόλις είχαν διασωθεί...

 

Η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα με ανάρτησή της στο Facebook, διαψεύδει ότι είναι υπάλληλός της γυναίκα που εμφανίζεται σε βίντεο, στο οποίο  φέρεται να ζητάει από τους άνδρες του λιμενικού να πετάξουν τους μετανάστες στη θάλασσα, στο λιμάνι της Τήλου.

Η ανάρτηση της πρεσβείας έχει ως εξής:

«Τα όσα αναφέρονται σήμερα σε ορισμένες ειδήσεις που δημοσιεύτηκαν στον ελληνικό τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το πρόσωπο με το όνομα "Rita Lombardo" είναι αξιωματούχος της Τουρκικής Πρεσβείας ή εργάζεται στην Τουρκική Πρεσβεία δεν είναι αληθή». 

 

 

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα - σύμφωνα με την δήμαρχο της Τήλου - είχε αντιδράσει στην επιχείρηση διάσωσης μεταναστών. Στη εν λόγω γυναίκα απάντησε με εμφατικό τρόπο η δήμαρχος του νησιού με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook περιγράφει τα γεγονότα και στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Όπως αναφέρει η δήμαρχος, 106 πρόσφυγες μεταξύ των οποίων και πάρα πολλά παιδιά μπόρεσαν να μεταφερθούν με ασφάλεια στην Τήλο. «Οι σκηνές που αντίκρισα προσωπικά, με διέλυσαν… Άντρες, κλαίγοντας και κρατώντας αρκετοί από αυτούς τα μικρά παιδιά τους αγκαλιά, να ευχαριστούν τους λιμενικούς και να προσπαθούν να τους φιλήσουν τα χέρια… 

 

 

 

Οι άντρες του λιμενικού σώματος με περίσσια προσοχή, να σηκώνουν παιδιά και τραυματισμένους και να τους κατεβάζουν από το πλοίο. Αστυνομικοί, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να είναι εκεί καθώς και κάτοικοι του νησιού να προσφέρουν από στεγνά ρούχα, ψωμί, παπούτσια και ότι άλλο μπορούσαν στα γρήγορα να φέρουν… Δυστυχώς πολλά παιδάκια και μωρά…» τονίζει.

Η ανάρτηση της γυναίκας για το επεισόδιο στην Τήλο

Τη δική της εκδοχή για το περιστατικό στην Τήλο και τον τσακωμό της με τη δήμαρχο του νησιού, Μαρία Καμμά, δίνει με ανάρτησή της στο Facebook η γυναίκα με το όνομα «Rita Lombardo» στο Facebook, που φέρεται να κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη.


«... βλέπω να κατεβαίνει αυτό το πλήθος των 100 ατόμων με μαντήλια μούσια και μπογαλάκια με τα κινητά τους στο χέρι και ολόστεγνοι, κανονική μετακόμιση και ΟΧΙ μετανάστευση. Επειδή η εν λόγω κυρία ήταν μπροστά και φαινόταν να απολαμβάνει το θέαμα με ένα πλατύ χαμόγελο, τη ρώτησα ευγενέστατα από που έρχονται και που τους πάνε και πως αυτό το μικρό νησί μπορεί να δεχθεί τόσο κόσμο. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ… η γυναίκα έγινε έξω φρενών και να φωνάζει υστερικά, νόμιζα ότι θα με δείρει» αναφέρει μεταξύ άλλων.

 

 

 


pixiz-19-09-2018-03-25-22

 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 


  
Πηγή:        -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

 

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]