Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]


 

 Το ντοκιμαντέρ του Ιδρύματος Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης της Τουρκίας (TRT) «Holy Redemption» εφιστά την προσοχή στη γενοκτονία της Γάζας...

Το ντοκιμαντέρ Holy Redemption, που αφηγείται τις θηριωδίες που διέπραξαν οι Εβραίοι έποικοι εναντίον Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη, θα προβληθεί σύντομα.

Το TRT, που στοχεύει να ανεβάσει στην κορυφή της παγκόσμιας ατζέντας τη «Γενοκτονία της Γάζας», που συνεχίζεται με αυξανόμενο ρυθμό εδώ και περίπου 10 μήνες στη Γάζα, την οποία το Ισραήλ έχει αποκλείσει εδώ και πολλά χρόνια, έκανε άλλη μια σημαντική παραγωγή για το σκοπό αυτό.

Η ειδική προβολή του ντοκιμαντέρ, που γυρίστηκε από ομάδες του TRT World στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη, θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο Atlas στην Ιστάνμπουλ στις 24 Αυγούστου, στις 15.00 ώρα Τουρκίας.

Το ντοκιμαντέρ θα προβάλλει στον κόσμο τις φρικαλεότητες που διέπραξαν οι Εβραίοι εποίκοι, οι οποίοι θεωρούνται παράνομοι από τα Ηνωμένα Έθνη και το μεγαλύτερο μέρος της διεθνούς κοινότητας, εναντίον των Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη, μέσα από τα μάτια των μαρτύρων και των δραστών, μαζί με εντυπωσιακές εικόνες και συνεντεύξεις.

Το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε μετά τη διείσδυση της ερευνητικής ομάδας του TRT World μέσα σε ισραηλινές ριζοσπαστικές ομάδες στη Δυτική Όχθη μετά από μια δύσκολη διαδικασία, δύο μήνες μετά τη «Γενοκτονία της Γάζας» που ξεκίνησε στις 7 Οκτωβρίου.

 

 

Το ντοκιμαντέρ, το οποίο αποκαλύπτει την κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών, περιλαμβάνει επίσης πλάνα που τραβήχτηκαν μέσα από τα αστυνομικά τμήματα όπου εκπαιδεύτηκε η ριζοσπαστική ομάδα με το όνομα "Hilltop Youth", την οποία ακόμη και τα ισραηλινά ΜΜΕ μερικές φορές περιγράφουν ως "Ισραηλινό ΝΤΑΕΣ".

Το ντοκιμαντέρ, το οποίο περιλαμβάνει συνεντεύξεις με Ισραηλινούς ακτιβιστές, πρώην Ισραηλινούς στρατιώτες, ηγέτες ριζοσπαστών εποίκων και μέλη του ισραηλινού κοινοβουλίου, και αφηγείται τις στρατηγικές του Ισραήλ για τον εκτοπισμό Παλαιστινίων και τη συστηματική κλοπή των εδαφών, αποκαλύπτει επίσης πώς δημιουργήθηκαν παράνομοι οικισμοί και πώς τα σπίτια των Παλαιστινίων κατεδαφίστηκαν.

Στην ειδική προβολή του ντοκιμαντέρ αναμένεται να παραστούν διάσημοι δημοσιογράφοι, ακτιβιστές και ακαδημαϊκοί από όλο τον κόσμο.


 

 

 

 


pixiz-19-09-2018-03-25-22

 

 

Κάντε μας like στο facebook   

 

click-go-back-button

 

 

 

 

 


  
Πηγή:      www.trt.net.tr/greek/video/tourkia/to-neo-ntokimanter-tou-trt-holy-redemption-apokaluptei-tis-energeies-ton-israelinon-epoikon  -Posted by Anexartitos.Ta.Neα

 

road%2Bnews


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.click here  

 

 
 Δημοσίευση σχολίου  

 

.Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. 

 
. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.


. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. 

 
. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.


. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές και μόνον αυτούς.


. Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.


. Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.


. Περισσότερα στους όρους χρήσης.

 

        . Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]